Keep on

Nu är jag hemma från träningen som förövrigt var väldigt jobbig. Min ljumske blev inte direkt bättre efter träningen utan under ungefär hela träningen gjorde den fruktansvärt ont! Jag gillar inte det!
Aja, det var bara att bita ihop och köra vidare. Övrigt var det en rolig och bra träning även fast vi inte var så många.. Match på söndag nu då mot dunkern, hemma match. SKÖNT!
Nu ska jag snart kolla på bella&tyra show och sen hoppa ner i sängen. Jag är för trött !

Jag har också ont i magen, jag tror jag drar. God natt!


29 april - Det rullar på!

Hejsan allesammans!
Det var väldigt länge sen, eller var det bara några dagar sen? Det känns som det var grymt länge sen.
Men nu är jag här i alla fall. Musikal arbetet flyter på och jag tror det kommer bli väldigt bra. Min grupp, dokumentations gruppen, arbetar på så otroligt bra och det känns som vi ligger förre i planeringen! Men det är ju bara skönt, ellerhur? Aja, vi har startat en blogg om söders musikal där vi skriver vad som händer under alla dagarna dom här två veckorna, så varför inte ta en titt läsare? Bloggen heter: www.sodersmusikal.blogg.se!
Ni kommer att gilla det , jag lovar! :)
Ikväll blir det ingen träning, för jag orkar inte och jag tror inte att jag hinner. Så jag får väl röra på mig här hemma i byn med mammsen. Det blir bra!

Aja, ska leta upp veckans "måste ha" outfit nu! Kom tillbaka!

26 April - Jag vill ha en systemkamera!

Hej bloggen!
Jag sitter här och kollar runt på systemkameror. Jag blir så sugen och har varit det till och från nu i flera år! Jag ska ta och spara till en nu! Jag fyller om ungefär en vecka och några dagar och då ska jag önska mig pengar till en systemkamera så det går fortare att få en! Jag tror jag ska försöka hitta en billig och bra på blocket eller tradera. Det finns faktiskt väldigt bra kamerer där som inte alls kostar mycket. Jag vill ha en nu!
Ikväll är det top model och det kommer jag sitta bänkad vid!! :)

Nu ska jag leta vidare, puss!


Såhär ser bilderna ut på ett ungefär när jag tar med kameran som jag har nu :)

26 April - Jag vill ha en systemkamera!

Hej bloggen!
Jag sitter här och kollar runt på systemkameror. Jag blir så sugen och har varit det till och från nu i flera år! Jag ska ta och spara till en nu! Jag fyller om ungefär en vecka och några dagar och då ska jag önska mig pengar till en systemkamera så det går fortare att få en! Jag tror jag ska försöka hitta en billig och bra på blocket eller tradera. Det finns faktiskt väldigt bra kamerer där som inte alls kostar mycket. Jag vill ha en nu!
Ikväll är det top model och det kommer jag sitta bänkad vid!! :)

Nu ska jag leta vidare, puss!


Såhär ser bilderna ut på ett ungefär när jag tar med kameran som jag har nu :)

25 april - Match!

Hej bloggen!
Jag sitter nu och kollar på tv med datorn i knät. Det är väldigt skönt! Jag har lite ont i magen, mensvärk, men det verkar gå över snart. Jag ska iväg på match på eftermiddagen och kommer hem senare ikväll. Det är första serie matchen så nu måste vi vinna det här! Jag känner mig inte så taggad ännu men det kommer!!
Igår var jag ensam hemma för mamma och pappa var på fest och brorsan sov hos en kompis. Så jag gjorde inte så jättemycket förutom att titta på tv och datorn. Det var ändå ganska skönt att vara ensam.
Nu ska jag försöka göra lite mat och sen sticker jag.

puss, ha en bra dag!

MOVIE TIPS!

Ge mig film tips!!!!! Jag kommer ha jättetråkig ikväll för att jag är ensam så jag måste ha film tips!

Kom igen kom igen. Helst drama eller romantisk komedi :)


24 April - Lördag

Godmorgon bloggen!
Jag har varit vaken nu i kanske en timme men jag har inte orkat sätta igång datorn förns nu. Vad ska ni göra idag då? Jag ska bara ta det lugnt idag för det finns inget annat att hitta på. Vädret är inte helt på topp eller solen visar bara sig ibland men det är ändå väldigt kallt ute. Får se om jag kanske tar en promenad men det tvivlar jag starkt på! Aja, igår kväll var jag ju hos Veronica som hade öppethus för att hon fyllde 40 år. Det var mycket trevligt. Vi pratade och kollade på roliga klipp på både youtube och filmer som Fanny och hennes kompisar hade gjort. De var faktiskt roliga. Jag skrattade så jag grät till en av dom!!

Nu ska jag kolla när talang går i repris. Missade ju igår!
Puss!

Musikalveckorna har börjat!

Tjenare!
Ja, musikalveckorna har börjat idag och det är riktigt soft! Idag slutade vi i dokumentations gruppen runt tolv och hur nice är inte det? Idag hann vi med att påbörja inbjudningarna och ta beställningar samt försöka hitta färger på tröjorna. Det kommer bli riktigt nice det här!
Nu ikväll, ska jag iväg till Veronica som fyller 40 år. Hon har öppet hus så det blir att gå med familjen och flera andra familjer, kul :) Får se vad kvällen bjuder på!

Puss !

22 april - Torsdag

Hello bloggen!
Jag har precis kommit hem från sista vanliga skoldagen på två veckor! Jag är överlycklig...
Idag på hemkunskapen så hade vi matlagnings prov och det gick faktiskt bra. Mina piroger blev faktiskt bra :)
Sen hade vi också nationella C delen i matte, gick också bra. Tror att matten nu bara går bättre och bättre. Skönt!
Nu blir pappa stolt (a) Han kommer förresten hem idag eftersom han inte jobbar här i stan så är han borta måndag till torsdag. Saknar faktiskt honom! Mysigt att han kommer hem ikväll då!

Nu ska jag börja på min bokrecesion och ta en macka på det.
Puss!

Veckans "måste ha" outfit!


Älska bikinin från HM! 99:-


Jag måste bara ha den här outfiten.
Ska leta i stan annars beställer jag från internet.
Shorten - 199:-
Tröjan - 149:-
Halsbandet - 39.50:-

21 APRIL

Hejsan bloggen!
Jag har ont, ont, ont och åter ont i hela kroppen. Mest i ljumsken, har sträckt den och idag blev det värre eftersom vi var ute och sprang på idrotten. Inte kul i det här vädret. Snö och regn, usch! Efter skolan hann jag och Matilda med att sola och fika en snabb fika. Mysigt. Nu är jag hemma och slöskriver lite på spanskan, inte så mycket att göra. Arbetet ska vara inne imorgon men det är lugnt. Efter jag har gjort spanskan har jag inga mer läxor för på fredag börjar våra musikalveckor och då har vi 2 veckor utan vanliga lektioner och inga prov eller läxor. Jag fattar inte hur skönt det kommer bli!! Ikväll ska jag nog bara ta det lugnt.

Nu ska jag göra klart spanskan, sen hoppa in i duschen.
Puss!

Just nu.....


Jag tycker inte om fysik....

16:00 - Skoldagen är avklarad

Hej bloggen!
Jag kom hem från skolan nyss och kom på att jag inte hade hem nyckeln på mig men jag löste det. Nu sitter jag och äter pizzan från igår men den är lika god idag. Snart ska jag sätta igång med pluggandet, idag blir det fysik och lite spanska skulle jag tro. Annars då, idag i skolan hade jag nationella muntliga i engelskan och det gick faktiskt ganska bra, G iallafall. Sen fick jag tillbaka nationella i matte, Bdelen. Gick hyfsat det också, sköönt! Nu är det bara C delen kvar som äger rum på torsdag morgon och den hoppas jag också går bra.

Nu har jag inget mer att säga så tjingeling!


Kanske ska ha en blommig och söt klänning på skolavslutningen?
Från nelly.com 599:-


Känner att jag behöver.....

....en paus från bloggen. Jag känner att kommer uppdatera när jag har tid och när jag har någonting vettigt att dela med mig av. Jag börjar tycka min blogg är lite tråkig när jag skriver om skit saker. Så jag kommer bara att uppdatera när jag har tid och lust, kanske tar ett tag nu att få tillbaka suget att blogga men tillbaka kommer jag.
I promise you!

Vi hörs när vi hörs okej?

18 april - 13:07

Hallå bloggen!
Jag är hemma nu från Matilda. Jag ska sätta fart med pluggandet snart men först ska jag ut i solen lite. As skönt väder idag! Aja, inget annat speciellt jag vill säga eller berätta förutom att jag och Ebba gjorde en låt igår och den blev faktiskt väldigt bra så den ska Ebba spela upp för sin gitarr lärare, grymt!

Jag hör av mig sen.


22:00 - Hemma hos Matilda

Hej alla och hej bloggen.
Jag och Matilda sitter nu och kollar på Millenium och har precis varit en sväng hemma hos mig för att hämta sakerna så jag kan stanna här över natten. Mysigt! Vi ska väl mysa framför någon film och prata bort hela natten, ja som vi brukar göra alltså. Matchen imorgon blev inställd så jag ska ha en pluggis dag imorgon när jag kommer hem från Matilda för det behövs eftersom jag har prov på måndag. Jag hoppas provet går bra.
På fredag börjar också våra musikalveckor och hur skönt är inte det? Otroligt sköööönt! Längtar lite...

Nu ska jag fortsätta titta på tv, god natt!


Veckans "måste ha" outfit





Allt är från HM och är jättesnyggt nu i sommar med solbränd kropp!
MÅSTE HA!

17 april - Lördag

Hej bloggen!
Jag har hunnit med ganska mycket nu på morgonen. Jag har dammsugit och gjort rent i bilen som vi ska sälja och sen har jag också hunnit med att plugga på musiken. Det är ganska svårt men jag klarar det. Har prov på måndag så jag hoppas jag inte misslyckar stort. Nu ska jag fixa mig lite och sen träffa Ebba till Matilda kommer hem för då ska jag vara med henne och sen sover jag över hos henne för Jespers ska nog ha några kompisar här. Men det blir mysigt att sova hos Matilda, det är det alltid!

Jag hör av mig lite senare idag eller ikväll. Det visar sig.

Vad vill du säga när allting är sagt

Hej alla!
Jag har varit urdålig idag på att uppdatera men jag har haft väldigt fullt upp idag. Efter skolan stack jag och Matilda och solade lite, skönt. Sen följde jag med henne hem och sen dess har jag varit där och vi har bakat, spelat gitarr och bara pratat, mysigt. Nyss kollade vi på talang och modern family och nu har hon gått hem...
Vi träffas imorgon också förhoppningsvis. Mamma och pappa ska bort så jag kanske sover över hos henne om hon och hennes mamma tillåter det men det tror jag. Inte kul att vara ensam hemma. Imorgon och på söndag måste jag också plugga eftersom jag har musik prov på måndag som jag just nu inte kan så mycket på men det ordnar sig, det brukar det göra. Nu ska jag kolla på några avsnitt av Vänner och sen släcka ner tidigt för jag är super trött men innan det blir det nog att läsa ur boken lite.

Har inte så mycket mer att säga idag så blir mer uppdatering imorgon förhoppningsvis.
God natt, puss ♥

Breakeven

Hejsan bloggen!
Nu har jag landat i sängen med datorn i knät och musiken i öronen. Jag ska snart börja kolla lite på matten och sen ska jag vidare till tvn och kolla om det visas något intressant. Torsdagar är det inge bra på tvn men i alla fall, det skadar inte att kolla. Sen måste jag läsa Hemsöborna eftersom bokrecension ska vara klar nästa vecka men än så länge är det ganska lugnt. Men jag kan inte ligga här och slappa nu, nej vidare till matten!

Pusshej sålänge!

Återkommer ikväll!

Nu har solen gått i moln ett tag så jag passar på att skriva något smått. Jag har lust att skriva något från mina tankar men jag vet inte någonting speciellt just nu. Min hjärna fungerar inte för tillfället så jag återkommer med hjärntankar senare. Vad gör ni idag då? Hoppas ni är friska och glada :)

Jag tror jag återkommer ikväll.

11:05

Nu ska jag ut på altanen och vila i solen även fast mitt huvud gör ont och min kropp är helt matt.

Hörs!

Can you open your heart?

Godmorgon bloggen!

Jag mår sämst och är hemma från skolan idag. Jag är snurrig, snuvig, ont i huvudet och det kliar i halsen. Jag hatar att vara sjuk. Idag fyller också min vän Elin, grattis till henne! Hoppas du får en bra dag hjärtat!
Ja, idag ska jag bara vila och försöka bli frisk för imorgon är det dags för nationella prov i matte, usch! Aja, det är bara att gilla läget som sagt men det går säkert för sig. Jag ska försöka träna lite idag på matten idag om jag orkar.
Det är underbart väder ute också men jag får inte gå ut, sen kanske jag går ut och sätter mig på altanen. Det är ju hela 15 grader redan och klockan är bara kvart i tio. Jag älskar våren i Sverige! Och snart fyller jag också om några få veckor, 7 maj! Jag längtar, vem längtar liksom inte till sin födelsedag?
Jaja, nu ska jag sluta babbla och hasa mig till soffan.

Puss, ha en bra dag.


20:05

Nu går jag över till tvn. Mitt huvud sprängs snart och jag mår helt enkelt piss. Hoppas det går över till imorgon annars stannar jag hemma, det visar sig.

Jag kommer inte orka uppdatera mer idag så jag säger god natt så hörs vi imorgon :)

Nya glajor


Mina nya glajor, köptes idag eftersom jag har lyckats gjort sönder mina andra nya..

Åh nu är jag glad men sjuker

Hej bloggen!
Jag är hemma nu. Det blev inte att sola idag för alla solarium var upptagna så vi åkte och köpte glass istället. Mycket gott! Nu har jag gjort klart kemin och jag ska fin slipa islam arbetet lite och sen skicka iväg det. Jag mår absolut inge bra men skolarbetet måste bli klart nån gång i alla fall. Imorgon vet jag inte om jag kommer orka med skolan men det visar sig. Inget jag bestämmer nu..

Jag hör av mig senare!


14 april - Mår dåligt...

Godmorgon bloggen!
Jag vaknade upp i morse med halsont och huvudvärk, inte kul. Men det är bara att bita ihop och slänga i sig en ipren och hoppas att det går över för jag kan inte stanna hemma. Jag har prov idag serru... Islam arbetet skickar jag in till min lärare ikväll så har jag det gjort sen. Annars då, efter skolan ska jag och mamma åka och sola, skönt. Sen är det bara att åka hem och kanske försöka plugga om jag inte mår sämre för då ska jag vila och så stannar jag hemma från skolan imorgon. Jag hatar att vara sjuk.

Men vi hörs efter skolan sunshines!


Såhär ser jag ut idag fast surare..

21:40

Jag och mamma sitter vid tvn nu och kollar på desperate housewifes såklart. Jag sprang ner nu bara för att det var reklam och jag tänkte att ni kanske ville veta vart jag håller hus och nu vet ni det. Mamma förhörde mig förut också på fysiken och jag klarade det! Hoppas bara jag inte glömmer till imorgon men det ska jag nog inte behöva göra. Det går nog bra. Efter skolan ska jag med Matilda på lite ärenden och sen sticker jag hem och pluggar.

Ha en bra kväll så hörs vi imorgon. God natt <3


Jag ska följa dig vägen hem ikväll

Halloj!
Ja, jag vet att det har varit dålig uppdatering idag. Men eftersom att skolan har börjat och att jag har prov och inlämning imorgon blev jag fast vid det, men nu är jag nästan äntligen klar. Jag ska plugga på fysiken lite mer så jag kan den bättre och så ska jag skriva lite mer om för och nackdelar med islam arbetet och om självaste religionen. Det är kul och intressant att veta och läsa om islam men jag vet inte om jag gillar att skriva en uppsats om det. Aja, det är bara att gilla läget.
Senare ikväll är det desperate housewifes och där kommer jag och mamma sitta bänkade somvanligt då. Det är väl klart :)

Nu ska jag läsa på fysiken lite.

Sunshine

Hej alla söta saker!
Solen skiner ute och jag sitter här inne i mitt rum och pluggar, det gillas inte! Ska försöka bli klar snart så jag kan gå ut i solen och bara ta det lugnt. Jag måste också skippa träningen ikväll pga plugget och att jag inte har någon skjuts så det får bli att jag tränar på torsdag i stället. Jag får väl sticka ut och springa imorgon efter skolan om jag orkar och om vädret är lika bra som idag. Ja, annars har jag väl inte så mycket mer att meddela er om förutom att jag har prov och inlämning i morgon så nu ska jag sätta fart på hjärnan.

Hörs när jag är klar ♥

När allting är som bäst










Alla bilder från idag från när jag var ute i den sköna solen förutom den sista bilden som är från när jag och Matilda var ute på en fotografering.

Nu ska jag sticka ut i solen igen innan den försvinner.

Back to Black

Hej alla!
Jag ska nu ut i solen igen. Jag har suttit här och pluggat lite men nu lämnar jag det bakom mig och fortsätter senare i kväll kanske. Har ni en bra dag annars då? För mig är det sista dagen på påsklovet och jag ska väl bara njuta och så. Tänkte baka men vi hade inga ägg så det sket sig.
Men nu väntar solen på mig, när jag kommer tillbaka kanske det kommer några bilder.

Puss!


Mästerkocken är igång





Hahah..

Vinnaren av dagens blogg tävling nr 4 är...


...Jessica. Nästan så fort jag såg hennes bilder i hennes header visste jag att hon var en av dom som låg i toppen. Hon är ju grymt öt och hennes blogg är intressant på flera olika sätt. Jag älskar sättet hon skriver på och hennes rubriker är alltid så roliga, tycker jag. Hon har också en väldigt häftig klädstil och jag älskar hennes hår. Jag kommer lätt att följa den här bloggen och om hon har bloglovin så lägger jag till henne fort som satan.
I hennes inlägg verkar hon vara en rolig och livlig tjej, men jag tror att hon också kan vara lugn och seriös.

Grattis Jessica!!

Nu börjar nästa tävling, anmäl er! Drar fram vinnaren på torsdag.


Solen är här

Hej bloggen och alla fina läsare!

Jag sitter nu ute på altanen och pluggar lite smått. Jag ska snart gå in och fixa lite mat till mig. Jag ska fixa potatis, köttbullar, sås och lingonsylt, min favorit mat faktiskt. Jag var ute och sprang förut vid elva men det gick inte så värst bra. Matchen igår tog slut på mina krafter så idag har jag inga kvar. Men nu är jag lite piggare och det går bättre att plugga efter att man har varit ute en sväng. Vädret är också på topp idag och jag älskar det! Solen skiner och den värmer rejält, jag älskar våren. Fåglarna kvittrar och blommarna kommer fram, det kan inte så mycket bättre va? Eller nu saknas bara lite kall coca cola och en kladdkaks bit.

Nej gud vad jag babblar, nu ska jag fortsätta med pluggandet.
Ha en bra dag så hörs vi framåt fyra.


This time

Godmorgon bloggen!
Jag har precis ätit lite frukost men det blev ingen springtur idag för det orkar jag verkligen inte just nu. Kanske tar den senare på dagen eller ikväll, det visar sig. Idag ska jag inte göra så mycket utan jag ska sitta och plugga nästan hela dagen. Kanske inte direkt hela dagen men nästan i alla fall. Kan väl säga att jag ser verkligen inte framemot det... Och imorgon då, ja då börjar skolan igen. Jag kommer inte orka, men som tur är så har vi musikalveckor om två veckor. Det kommer bli nice!

Men nu ska jag dra mig till tvn en stund.
Puss

Ellinor hissar och dissar


- Idag hissar jag serien Friends/Vänner. Den serien är så rolig att jag ibland kan kissa på mig och ibland kan det också vara sorligt och då sitter man och storbölar. Den serie får mig att inse vilken tur man har när man har så många bra vänner och att det finns personer som verkligen är så himla bra. Det är den bästa serien som någonsin har funnits och jag kan titta på samma avsnitt hur många gånger som helst och skratta varje gång. Jag kommer aldrig tröttna på Friends.



- Idag dissar jag reklamen på tvn som kommer stup i kvarten hela tiden. När man sitter och kollar på sitt favorit program tillexempel och så har det hållit på i ungefär en kvart och så kommer den där förbannade reklamen som också tar mycket av tiden på programmet. Reklamen är ju inte speciellt kort heller, den håller ju för i helsike på i säkert fem minuter varje gång. Visst är man kissnödig så kan man ju springa i reklamen men den är ändå så himla irriterande. Reklamen får ju också mig att vilja köpa en del saker som kommer upp på reklamen och jag kan ju säga att det är inte speciellt nödvändiga saker. Jag hatar verkligen reklam, det värsta som finns!

Har jag rätt eller har jag fel?


Jag älskar när man vinner

Godkväll bloggen!
Jag kom precis hem från Nykvarn och matchen. Vi vann med 3-2, men man kan väl säga att det var inte lätt att vinna men vi kämpade på och vi lyckades tillslut. Nu är jag helt slut och orkar inte göra ett piss, så ska bara lägga mig ner i soffan och somna en stund. Dock är vädret underbart ute så jag kanske kan lägga mig på altan och vila lite. Efter maten får jag väl sätta lite fart på pluggandet men det blir inte länge idag utan jag gör allting imorgon istället. Och om jag orkar så ska jag ut och springa imorgon bitti också, det var faktiskt en bra start på dagen.

Jag lämnar er en stund, men jag kommer tillbaka. Då kör jag hiss och diss :)


Match, långt bort

Godmorgon bloggen!
Jag sitter här och pluggar lite innan jag ska iväg på match långt härifrån. Vi ska åka 10 mil bort och spela, hur roligt är det... Inte så roligt va! Men jag överlever. Jag kommer hem klockan sex ikväll så hela den här dagen försvinner ju. Men när jag kommer hem ska jag plugga vidare och sen får jag väl hitta på någonting annat roligt.
Imorgon ska jag ut och springa på morgonen som jag gjorde igår och sen ska jag plugga hela dagen tror jag.

Men nu måste jag fortsätta plugga innan matchen.
Puss, hör av mig när jag är hemma.

I natt är jag din och ingen ska-a få ta-a natten ifrån oss

Hej!
Jag kommer från tvn där Jakten på Julia visades. Jag tycker att Emmie och Ellen var bäst ikväll men det fanns andra som också var bra. Tur att ingen åkte idag i alla fall. Nu ska jag strax sätta igång några avsnitt av Vänner men först ska jag se om det finns någon intressant inne på msn.

Hoppas ni har haft en bra dag och kväll. Det har jag haft!


Kan väl inte påstå att jag är normal i alla fall.


Ellinor hissar och dissar


- Idag hissar jag stråhattar. Så sjukt snyggt på stranden i en bikini eller en baddräkt. Jag ska lätt köpa en sån här längre fram när sommaren börjar komma. Det är verkligen grymt snyggt! Vad tycker ni?



- Idag dissar jag bikboks linne. Det ser ut som man är grymt svettig och det är väl det minsta man vill?
Nej, jag förstår inte vad dom tänkte när dom sätta ut detta linne på internet och i butiken. Absolut diss!
Eller vad tycker ni?



Solarium

Hej bloggen!
Jag har varit inne i stan och solat solarium med mamma nyss. Nu har vi fikat och pratat lite, jag tycker om min mamma! Det var skönt att sola men eftersom att det var min första gång så blev det ingen färg direkt men man märkte att mina fräknar på näsan visade sig lite mer, typiskt. Aja, nu är jag mätt och glad så jag ska plugga lite på so:n.

Ha en fortsatt trevlig dag alla.

Two jackets


Jättesnygg jeansjacka från Ginatricot, 299:-


En snygg väst från Ginatricot också, 349:-

Vilken är snyggast och vilken ska jag köpa nästa gång jag ska shoppa?

Besöksrekord!!


Hell yeeeh! Kolla siffran! 100 besökare... Jag är helt paff! Tack alla och vad kul att ni gillar min blogg.


He took my hand one day


Paloma Faith - New York

Jag har besöksrekord! Visar er senare.
Fyf'n vad glad jag blir, det är så roligt att så många läser min blogg och att de flesta också kommenterar vad dom tycker också. Jag tycker verkligen om er :)



You are here with me

Hej bloggen och alla mina fina läsare!
Jag sitter här och arbetar med islam arbetet och det går faktiskt bättre idag än vad det gjorde i veckan, tror det var för att jag var ute i morse och sprang. Efter jag har gjort lite på islam arbetet ska jag nog kolla lite på tv och sen hitta på något som gör mig sysselsatt. Jag hatar att bara sitta vid datan en hel dag för då försvinner dagen så fort. Inte kul!
Aja, jag har tänkt att ni ska få ge mig förslag på en ny kategori jag ska göra så kom med förslag och vad just nu vill att jag ska bjuda på i den nya kategorin.




Två bilder på mig från foto stunden med Matilda häromdagen.


Vinnaren av dagens blogg tävling nr 3 är....


...Felicia Larsson, hennes blogg är väldigt vanlig men ändå väldigt speciell på sitt egna lilla sätt. Hon verkar vara en härlig tjej som umgås mycket med sina kompisar och såklart uppdaterar på bloggen. Hon bjuder på bilder och mycket text och hennes blogg är också väldigt fint designad. Hennes header är söt. Hon har sitt egna sätt att skriva och det verkar som att hon är sig själv helt enkelt även när hon skriver på bloggen och det gillar jag. Jag kommer följa den här bloggen för jag gillar hennes blogg helt enkelt. Jag lovar att ni också kommer gilla henne, så besök henne!

Grattis Felicia!!

(Nu kan ni anmäla er till nästa, drar fram vinnaren på söndag eller måndag)


En jobbig spring tur..

Halloj bloggen!
Jag har precis varit ute och sprungit en bit och det var faktiskt skönt så nu ska jag bara hoppa in i duschen men först ska jag ta en macka och vila lite vid tvn. Idag ska jag inte göra något speciellt, jag hade tänkt att skriva lite på islam arbetet och läsa ur boken. Det blir nog en lugn dag idag skulle jag tro. Får se vad som händer.
Imorgon ska jag i alla fall spela match och samlingen är 11.30 så imorgon kommer det vara dåligt med uppdatering men ni överlever väl? Trodde väl det :)

Magen kurrar.. Hörs efter duschen.

Sommaren med Göran

Nu har jag precis kollat klart på filmen och den var väl helt okej. Lite seg i början men den blev bättre mot slutet. Inte så rolig som dom flesta säger att den är men helt okej iallafall. Nu ska jag kolla ett avsnitt av Vänner sen så ska jag sova. Trött tjej här.

Vi hörs imorgon. Godnatt!

Film dags!

Hejsan Svejsan!
Nu är jag hemma från mormor och morfar. Där bjöds det på pommes och kyckling inrullat i bacon. Jättegott! Min mormor är bäst på att laga mat, men det är min morfar också. Sen kollade jag och brorsan på Talang och sen tittade vi alla på Solsidan tillsammans, det är ju för grymt bra alltså! Aja, pappa har fortfarande främmande, alltså hans gubbar är här så jag ska underhålla mig med Sommaren med Göran och några gamla avsnitt av Vänner. Det blir toppen, sen blir det sova för imorgon bitti ska jag upp skapligt och sticka ut och springa. Jag känner verkligen för det men jag kanske hinner ändra mig till imorgon.


En liten galen bild från igår när vi var ute och tog kort. Kommer bättre och seriösare bilder sen kanske.
Nu, Sommaren med Göran.


En video från oss till er ♥


Ja, men vad ska man göra en fredag eftermiddag när man har tråkigt? Jo, man ska spela in en video.
Vi bjuder och nu får ni njuta.

Nu ska jag sticka över till mormor och morfar på kvällsmat för pappa har några av sina gubbar här och då vill inte jag, mamma och brorsan vara hemma. Men jag kommer hem senare ikväll så då uppdaterar jag.

Puss ♥

Gissa bajset!


Nu kör vi gissa bajset, för skojs skull.
Vad tror ni att det är för någon rackare som har lämnat det här?

Sovit gott?

Godmorgon, sovit gott?
Det har jag och vi har nyss ätit lite god frukost och nu ska vi ut och gå en sväng. Skönt! Fast vädret är inte det bästa, men skit samma. Ikväll ska jag iväg till mormor och morfar och äta lite kvällsmat samt spendera hela min kväll där. Det blir jättemysigt. Senare bjuder jag på bilderna från igår men nu måste vi fara.

Ha en bra dag!


En bild från igår.


Min mamma är knäpp

Jag och Matilda sitter i soffan och har min lilla mini laptop framför oss på tvrums bordet och mamma kommer in och kollar först på oss och sedan på tvn som är helt svart förövrigt och sen kollar hon på oss igen fundersamt.

Jag säger:
- Vad kollar du på?
Mamma börjar fnissa och säger:
- Jaha, jag trodde ni kollade på tvn men den såg så svart ut.

Ni fattar säkert inte men det var kul. Jag var bara tvungen att dela med mig med det.
Sådär, nu säger jag godnatt. Hoppas vi hörs imorgon ♥

Nattmacka in my heart

Im back! Hihi.
Jag och Matilda har precis tagit några nattmackor och förut kollade vi på Sisters keeper, grymt bra film. Den borde ni se! Nu ska vi kolla på några filmer som vi och Ebba spelade in häromdagen men dom kommer vi absolut inte visa här i bloggen! Dom är pinsamma.. ;)

Aja, hörs sen

A night with Matilda

Hej alla söta saker! Vad gör ni?
Jag sitter här med Matilda och vi var nyss hemma hos henne och hämtade USB för vi ska kolla film. My sisters keeper och Sommaren med Göran, mys! Sen får vi väl se vad vi hittar på, ett video inlägg skulle väl inte sitta fel va? Vi var ute och tog kort förut, dom bjuder jag på senare kanske.

Men vi måste dra vidare, puss ♥


Linne eller gardin?


Förstår inte, ser inte det här linnet ut lite som en gardin? Jag skulle aldrig kunna gå i den. Inte min smak.
Förlåt till dom som kanske har en sån här i garderoben, det passar säkert på er. Alla tycker inte samma bara.

Bella & Tyra Show

Jag sitter här och kollar igenom lite avsnitt från Bella och Tyra show. Jag gillar det faktiskt!
Jag satt nyss och kollade på när Paow var gäst och hon verkar vara en så söt och härlig tjej. Ja, jag ska väl fortsätta med att kolla och sen kommer Matilda över och då fixar vi nog håret och sen går ut och tar lite små kort i det ruskiga vädret. Det regnade nyss.. Om det blir mer regn sticker vi ut i morgon förmiddag och tar kort eftersom hon ska sova här. Det blir mys på hög nivå ikväll alltså.


Min bästa vän



1. Vad heter hon? Min bästa vän heter Matilda
2. Hur gammal är hon? Hon är 15 år
3. När träffades ni sist? Vi träffades igårkväll
4. Vad har hon för hårfärg? Hon har ljusbrunt/brunt
5 Brukar hon färga håret? Hon har aldrig färgat
6. Vilka färger har hon haft? Hon har bara haft sin naturliga
7. Vad har hon för parfym? Hon har björn borg och den där rosa DNKY, det är dom hon använder
8. Är hon galen? Ja, det kan man väl kanske säga
9. Vad är erat första minne? Oj, det minns jag inte. Vi var så små.

10. Har ni många minnen ihop? Oerhört många och fina minnen
11. Vart bor hon? Katrineholm
12. Har ni varit utomlands tillsammans? Nej, men det blir väl snart
13. Är du avundsjuk på henne? Jag älskar hennes hår
14. Vad heter hennes syskon? Hennes syskon heter Ebba och Maria
15. När träffades ni första gången? När vi var några månader kanske
16. Hur träffades ni? Vi är sysslingar och tack vare våra föräldrar
17. Vad går hon i för sporter? Fotboll som jag 
18. Vad kan hon göra på helgerna? Det beror på humöret. Men vara med familjen eller kompisar.

19. Göra efter skolan? Fotboll, pluggar, kompisar, familjen.
20. Vilken skola går hon på? Södra skolan, i min klass
21. Favoritmat? Det kan jag faktiskt inte säga såhär på rak arm (Matildas ord) men jag skulle tro potatisgratäng och kött.

22. Musiksmak? Väldigt blandad. Hon är mycket för 80 tals musik.
23. Har hon fräknar? Nej det har hon inte
24. Har ni kollat på film någon gång? Det är klart vi har
25. Har ni bråkat någon gång? Jo, det har nog faktiskt hänt men inge stort bråk
26. Blir ni vänner igen då? Klart, jag klarar mig inte utan henne
27. Har ni skrattit tills ni gråtit? Det har nog hänt
28. Har du sett henne gråta? Ja, det har jag
29. Vad gjorde du då? Vad brukar man göra? Jag skrattade.. Självklart inte, jag tröstade henne
30. Har du sett henne vara riktigt arg? Hihi, ja. Oftast när hon blir arg på Ebba
31. Har hon sett dig gråta? Det tror jag nog
32. Vad ska ni göra i sommar? Jag vet faktiskt inte, självklart ska vi umgås

33. Har hon svikit dig någon gång? Nej, det har hon inte
34. Har ni pratat i telefon någon gång? Jodu, det har vi
35. Vad skulle du göra om denna personen dog? Leva för henne!
36. Kommer ni vara kompisar om 10 år? Men det är väl klart
37. Är hon en rolig person? Världens roligaste

38. Vad är det bästa med henne? Åh, det finns så mycket som är bra med henne men det som är absolut bäst med henne det är att hon är hon och hennes personlighet.
39. Vad skulle du vilja att hon ändrade på? Absolut ingenting
40. Skulle du ge henne pengar om du vann 1 miljon? Hon och jag skulle ut och resa
41. Hur ser hennes klädstil ut? Vanlig och fin
42. Älskar du henne? Jag älskar henne
43. Vad är hon bra på? Hon är bra på det mesta, finns några saker som hon är sämre på
44. Vill du att hon ska kopiera detta och skriva om dig? Det behöver hon absolut inte göra, men vill hon så stoppar jag henne inte.

Matilda, hjärtat jag älskar dig

I can't stand it any more

Hello sunshines!
Solen är försvunnen och det blir inget med tjejerna ikväll.. Men Matilda sover här i natt och vi ska dra ut och ta kort även fast solen inte är framme men det kan ju bli fina bilder iallafall. Så jag visar bilderna ikväll nog.
Nyss åt jag mat och jag gjorde maten själv! Det blev potatis, sås, svart vinbärs sylt och köttbullar, mums. Vad duktig jag känner mig. Nu ska jag nog ta på mig och knalla ut i vädret och gå runt lite i bie för att få frisk luft. Det blir skönt.

Hörs senare.


8 april


Jeans - Ginatricot
Linne - Ginatricot
Skjorta - Pappas

Torsdags morgon

Godmorgon bloggen! Har ni sovit gott?
Det har jag, otroligt bra! Idag är jag också glad för solen skiner och det är 10 plusgrader och mer hoppas jag att det blir. Jag skickade nyss sms till Matilda och frågade om vi ska sticka ut och ta lite kort i det fina vädret, men vi får se vad hon säger om det. Det var hon som ville göra det någon dag och idag tycker jag det passar galant. Ikväll kanske jag ska träffa tjejerna, väldigt länge sen sist och jag saknar dom! Det blir väl bara lite mys och prat men det tackar jag inte nej till.

Aja, nu ska jag äta frukost.


En bild från en annan "plåtning" som jag och Matilda hade.

God natt sötnosar

Nu knallar jag upp och lägger mig och sover. Imorgon blir det nog en lång dag, kanske ska träffa bästa tjejerna!

God natt!

Lady Gaga - Telephone


Älskar låten med Lady Gaga. Hon är helt magalös!

You and your heart

Hej alla som läser min väldigt underhållande blogg...
Jag kom precis hem från Matilda. Vi har lekt med hennes lillasyster Maria och kollat på bolibompa. Sen när hon gick och la sig så kollade vi på lite zack och cody samt greys anatomy, mysigt värre!
Nu ska jag fixa Matildas blogg och så ska jag ta en nattmacka, som vanligt dårå. Ja, annars finns det inte så mycket mer att berätta.

Jag finns kvar vid datorn

Nu....

...knallar jag upp till Matilda och spenderar kvällen där. Det blir toppen!
Kommer hem framåt nio-tio kanske. Då ses vi!


♥jag älskar dig

Något som katten släpar in..

Usch, idag har min katt Curry kommit in med två möss eller råttor (inte vet jag vad det var). Jag vet inte om jag blir ledsen, äcklad, glad, sur eller arg. Liksom det är katternas jobb att jaga möss och sen äta dom till middag men dom behöver väl för tusan inte ta in dom in till oss. Jag tror jag överlever iallafall. Menmen, det är väl ett sätt att visa att dom är duktiga, men inte ger jag min katt beröm. Istället blir jag lite arg och slutar mysa med henne. Inte vill jag ha en katt som pussar på mig när hon har ätit en vidrig råtta. Okej, möss kan vara lite små söta men inte är dom det när dom är döda eller när dom är i katternas mage. Nejnej...
Men aja, nu ska jag kolla runt på internet efter en balklänning. Det är ju dags för bal i maj. Vet inte om jag ska gråta eller vara överlycklig. Jag känner att paniken börjar komma fram i alla fall..


Gå med i dagens blogg tävlingen då!

Sandaller till Gummistövlar


Jättesnygga sandaller som passar till sommaren med shorts, tunika eller varför inte jeans?



Söta rosa gummistövlar som passar till regniga sommardagar.

Down To Earth

Hej alla söta flickor och pojkar!
Snart kommer mormor över på en fika och efter det ska jag antingen ut och springa eller gå ut och gå för det är väldigt skönt väder ute. Det är hela 12 plusgrader dock ingen sol men jag överlever. 
Jag försökte plugga förut, men det gick väl inte så hyffsat. Det snurrade i huvudet och jag blev illamående men jag fick ner ganska många rader om Muhammeds liv och betydelse. Religion är faktiskt intressant ibland. 
Nu har jag iallafall stängt igen boken för tillfället, kanske blir mer plugg efter att jag har varit ute och sprungit/gått. Det får vi se. 

Nu ska jag fixa fika.  

Justin Bieber - Love me


Hans röst är helt gudomligt skön!


Snygg är han ju också!!

Eftersom...

...att många av mina vänner frågar alltid efter min hjälp när dom inte förstår sig på kodmallen eller stilmallen här på blogg.se så får jag oftast hjälpa dom när jag har tid och det gör jag så gärna. Så jag har bestämt mig att jag ska hjälpa vem som helst som behöver hjälp med sin header eller sin design, jag är ganska duktig på det så meddela mig om ni behöver hjälp eller om någonting inte fungerar så ska jag försöka hjälpa er.

=)


Onsdags outfit




3kvarts tröja - Vila
Shorts - Vila
Halsband - Åhlens
Armband - Lite olika
Solglasögon - Ginatricot

7 april - Lite plugg

Godmorgon bloggen och alla läsare!
Jag sitter här med frukosten och är helt yr i huvudet. Imorse så snurrade hela världen! Det brukar hända ibland..
Aja, idag ska jag nog plugga lite eftersom att om en vecka ska Islam arbetet vara inne. Inte kul... Ikväll kanske jag sticker hem till Matilda för mamma ska ha sina jobba kompisar här och jag orkar inte vara hemma då. Dom ska äta lite mat och efterrätt men det hoppar jag över. Jag gillar Matildas sällskap så jag är hellre med henne.

Vi hörs sen

Bevisa mig vad kärlek är

Eftersom jag har varit sjuk så hade jag helt glömt bort att jag måste starta dagens blogg tävlingen igen.
Så det är väl bara att starta den nu såhär på natts kvisten ;) Hoppas många vill vara med! ♥

Nu ska jag ta en nattmacka och sen kanske hoppa vidare till tvn. God natt!♥


La Roux - Bulletproof


Lyssna på låten, den är grymt bra!!

Its time to make love again

Hej bloggen!
Kom precis från tvn, jag och mamma kollade på desperate housewifes. Vårat favorit program kan man nog lätt säga. Annars då, träningen gick sådär. Blev helt slut på en gång eftersom jag har varit magsjuk. Jag har inga krafter kvar så det som är kvar av påsklovet så ska jag springa varje dag förutom på torsdag. Hihi, det får bli min vilodag. Imorgon ska jag nog bara vara hemma och ha en dag för mig själv. Ut och springa och städa lite. Mamma ska ha sina jobba kompisar här imorgon kväll så jag blir väl ensam framför tvn. Aja, det gör inget. Det kan vara ganska skönt att få titta på det man vill ibland =)

Kan ni ge mig musiktips? ♥

17:12 - Träääning

Nu drar jag på träning, kommer tillbaka. I promise!

tell me that it's over

Hej trollungar!
Jag kom precis hem från Matilda. Hon skulle till sin pappa så jag lämnade henne och ska snart dra på träning. Innan det ska jag fixa ihop makaronilåda tillsammans med mamma och sen blir det träningen. Tur att Nicolina skulle träna, hon är bäst! Aja.. Ikväll, när jag kommer hem från träningen alltså ska jag kolla desperate housewifes och sen sätta igång Sommarn med Göran. Lite sent, men eftersom att alla andra har sett den och inte jag så vore det kanske bra att kolla på den. Sen blir det säkert också lite data på det.

Aja, ha en fortsatt trevlig dag/kväll ♥

Bye bye

Har precis slängt i mig lite pasta sallad och nu drar jag över till Matilda och Ebba.
Vi ska busa lite. Jag vet inte, kanske blir det en träning ikväll. Det beror på om jag har skjuts och orkar. Kanske ska hoppa över eftersom jag har varit sjuk.

Aja, bye bye!

6 april - Outfit


3kvarts tröja - HM
Halsband - VILA
Shorts - GINATRICOT
Strumpbyxor - HM



You take me higher

Godmorgon.
Solen sken precis, men nu är det mulet igen. Hoppas den kommer tillbaka snart.
Jag och Matilda ska nog hitta på någonting idag hoppas jag. Antingen går vi ut och går och tar lite kort eller så busar vi på andra håll. Inte så kul att gå ut och gå i rusket väder, men det visar sig vad vi ska göra. Hon är nog inte ens vacken än men jag ringer eller smsar henne snart så hon vaknar.
Jag slänger in en outfit bild senare när jag har fått på mig kläder och sminket. Just nu sitter jag här i pjamasen och äter frukosten.

Aja, vi hörs snart =)

Hos dig är jag underbar

Hej bloggen och läsare!
Jag kom precis innanför dörren. Jag har varit hos Matilda och vi har myst först framför Top Model och sen slog vi på New Moon, som var bra. Faktiskt inge speciell, men bra var den allt! Nu sitter jag här med en nattmacka och lyssnar på musik. Jag ska snart sova, ska inte vara uppe för länge. Måste tänka på att jag har varit sjuk. Känner mig ju fortfarande svag och helt matt i kroppen. Annars är det väl inget annat som händer eller som jag har att berätta.

Så god natt ♥

Bulletproof

Godeftermiddag eller nått.
Jag har precis sminkat mig lite smått och så satt jag upp håret i en hästsvans, det var faktiskt ganska länge sen jag hade håret uppsatt. Väldigt skönt!
Annars då, jag går väl mest och väntar på att Matilda ska höra av sig så vi kan träffas. Jag saknar henne! Magsjukan gjorde så vi inte kunde fira påsk tillsammans men vi har ju andra dagar vi kan fira lite och så. På tisdag och onsdag är det bara jag och mamma så då ska jag nog fråga Matilda om hon vill sova här så jag inte blir så ensam för man vet aldrig när mamma slutar och vad hon ska göra på kvällarna. Aja, jag bjuder på några bilder jag tog nyss. Jag är fortfarande inte så fräsch, det syns på bilderna.


Starka Adolf ;)


Linnet är från Bikbok tror jag.


Min mun blev helt mupp.

And why can you don't just hold me

Nu har jag precis slukat i mig en kiwi, det har blivit mitt äsklings frukt nu på sistonde. Jag är mycket piggare nu och jag tror jag ska försöka röra på mig med mina föräldrar sen om dom ska ut och gå. Det visar sig! Inge vidare roligt väder ute precis. Annars då, ikväll ska jag träffa Matilda och vi ska väl bara ta det lugnt och så får vi se vart vi hamnar sen eller vad vi hittar på. Det blir nice att inte bara ligga i soffan hela kvällarna/nätterna.



Jag bjuder på en braa låt med Maria Mena! En favorit artist helt klart :) Hörs!

Du får göra som du vill

Godmorgon, eller jag har varit vaken en timme ungefär.
Jag är fortfarande svag och trött men jag ska försöka göra den här dagen lite piggare än vad dom andra dagarna har varit. Jag vill inte att mitt påsklov ska vara tråkigt för det har det varit hittills. Kanske träffar Matilda framåt kvällen annars vet jag inte vad som händer idag. Jävla snö har ju kommit tillbaka också, jag är svin arg! Jag hoppas det försvinner snart iallafall. Kanske borde plugga lite, eftersom Islam arbetet ska vara klart när vi kommer tillbaka till skolan, fyhelvete säger jag bara! Hur tänker våran SO lärare? Vi får aldrig ledigt....

Aja, hejdå. Vi hörs!

Kiwi och apelsin, me like!

Ska sätta mig vid tvn och kolla AIK-Leksand med pappa och brorsan. Ska mumsa i mig apelsin och kiwi också, det är så himla gott! Jag mår mycket bättre och jag orkar sitta vid datorn och det är helt fantastiskt, ellerhur? ;)

Aja, jag hör av mig senare ikväll. Nu måste jag gå till toan och sen vidare till tvn.


Tillbaka!

Godmorgon!
Nu är jag nästan tillbaka. I torsdags natt drabbades jag av magsjuka och sen dess har jag bara spytt och legat i soffan och tyckt synd om mig själv. Började äta lite smått igår och idag är jag sjukt hungrig så jag ska äta en bra frukost. Jag är fortfarande svag och helt matt så det blir nog kanske att ligga vid tvn hela dagen idag också. Jag vet inte vad jag hittar på men det visar sig.

Nu hoppade mackan upp, ses!

gästbloggare på G!

Hej allihopa! Matilda här.
Tänkte bara meddela er att nej Ellinor har inte gått i ide, den stackaren ligger med magsjuka så jag tänkte hoppa in och gästblogga lite för henne bara för att hon är min bästavän.
Hmm, nu blev det svårt, vad ska man skriva? Joo... kanske skulle ta och informera er lite om Ellinor. På bloggen verkar hon ju som en rar och gullig tjej men i verkligheten, wow ni skulle bara veta hur underbar hon är!
Ellinor, hon är min bästavän. Jag har känt henne sen barnsben och har hålit ihop mer eller mindre under alla dessa år, tajta eller míndre tajta, vi har alltid funnits där.

Här får ni en video, detta är 100% Ellinor och Matilda, tror nog att hon lagt ut den förut men ni får fräscha upp ert minne lite! Egentligen vill jag bara säga att jag älskar den här nöten som driver denna blogg och hon är fantastisk!
Ha en fin påskaftonskväll! PUSSSSSSSS


Hur kan jag tro på kärleken?

Nu är jag tillbaka från tvn. Jag kollade på A shot of love with Tila eller vad det heter. Det var rätt bra faktiskt.
Jag är ganska pigg nu iallafall fast magen gör ont men det går snart över, det brukar det göra. Magsjukan går ju dock nu och jag hoppas verkligen inte att jag åker på den, då döööör jag!

Jag vill bjuda på några låttips, ni får 4 låttips men då får ni ge mig några också :)
Maria Mena - Just A Little Bit
The Script - Before The Worst
James Morrison - Please Don't Stop The Rain
Janet - Let Go
Det funkade inte att länka dom till spotify men sök på youtube.com ♥


Det kan vara förfärligt

Godkväll och gaaah vad jag är mätt.
Nyss satt familjen och kollade på hoteller i London, kanske blir en tripp dit om jag har tur. Skulle verkligen vilja det, för där har jag aldrig varit. Har ni? Är det bra där
Jag ska nog lägga mig i soffan och softa lite och smälta maten, det lär ta ett tag.. Men jag kommer tillbaka det kan jag lova. Med kanske en ny header om jag orkar fast det tror jag inte. Även fast jag är en sådan som måste ha nytt hela tiden och kan inte ha något gammalt för längre så tycker jag faktiskt om min header som jag har nu och den kommer nog stanna där ett tag framöver. 

Aja, hörs senare. När kanske mina föräldrar har gått och lagt mig för då kan jag inte längre vara social med dom och då kanske jag ska vara social med er. Hur kul skulle det inte vara med en frågestund såhär mitt på kvällen..? Hm, det gick inte bra förra gången jag ville ha en frågestund men det kanske kan gå bra idag, eller vad säger ni?
Hörde jag ett glädje skrik? Förstod väl det, bra. Då försöker vi igen. Jag säger stopp :)

Vinnaren av dagens blogg tävling nr 2 är...


....Alexa, med ett blogg som verkligen bjuder på en variation med både text, bilder, förslag och hennes tankar såklart. Jag har verkligen blivit kär i bilderna i hennes header, helt otroligt vackra. Dock vet jag inte om hon själv har tagit bilderna men det skulle jag tro. Hon verkar vara en söt och väldigt snäll tjej som bjuder på både sig själv. Den här är en blogg som jag lätt kommer följa och jag tycker ni borde kolla in den för hennes blogg är verkligen speciell och inte alls som alla andras. Fina färger och hennes bilder är helt otroliga. Fantastiska!
Jag hoppas hon blir nöjd som vinnaren i dagens blogg tävling för det blev jag. Hon är värd det här självklart!

Grattis Alexa!

April outfit


Idag hade jag på mig tröjan på bilden som jag faktsikt köpte igår efter skolan och ett par ljusa jeans från Gina.


Mitt hår (lockat) och min nya tröja.


1 april - Har ni blivit lurade?

Hej sötnosar!
Jag sov när jag kom hem så jag har inte hunnit uppdatera för sen kom mamma och pappa och då fikade vi och pratade om att kanske resa i sommar. Härligt! Nu ska jag sätta mig ner och kolla igenom dom som är med i tävlingen dagens blogg och utse en vinnare. Roligt! Dock var det inte så många som ville delta denna gång men några iallafall, räcker till en vinnare iallafall. Ikväll ska jag bara ta det lugnt och kolla på tv och sitta uppe länge och ha en urlång sovmorgon imorgon. Sen sticker jag in till stan imorgon med mamma och sätter in lite lösa pengar på mitt kort.

Ja, inget annat som är så intressant och jag blev faktiskt inte lurad idag även fast det är april och jag lurade heller ingen men några av mina kompisar lurade andra och det var väldigt roligt att se alla som gick på det och sen deras ansiktsuttryck när dom fick höra: April, april din dumma sil, jag kan lura dig vart jag vill. Haha!
Blev ni lurade eller lurade ni någon idag? Berätta, jag älskar det!


Before the worst

Godmorgon alla!
Jag är vaken och faktiskt för en gång skull pigg och ganska glad. Sista dagen i skolan idag sen har jag påsklov i 9 dagar tror jag. Skönt, jaaaa! Först ska jag klara av två prov i skolan men det gör jag och dom är inte så svåra, eller det hoppas jag att dom inte är. Ikväll ska jag inte göra så mycket, ska vara ensam och fira att det är påsklov med det menar jag att jag ska ligga i soffan och glo på tvn hela natten. Haha, kanske inte direkt men jag ska iallafall vila ut idag efter skolan! Känner att det behöver, ska inte ta fram något skolarbete! ohh, vad skönt det låter!

Aja, nu ska jag lyssna på musik och sen sticker jag till bussen i skit vädret...

RSS 2.0