Bad boys

Hello. Jag har precis pluggat klart spanska, det är riktigt lätt faktiskt. Det är skönt att det är lätt för då kommer provet imorgon gå bra, tror jag. Snart ska jag göra engelskan och sen ska jag sticka iväg till morfar och hjälpa honom med någonting på datan. Sen ikväll blir det nog träning och mer plugg när jag kommer hem.
Igår kollade jag, mamma och bror på melodifestivalen och jag tycker starkt att Pernilla var bäst, fast Anna var också riktigt bra! Synd att inte Pernilla gick vidare till Globen direkt menmen..

Ska lyssna på musik nu och sen plugga vidare.
/Ellinor


Pernilla Wahlgren är faktiskt söt.

Homeeee

Kom hem igår från en bra vecka i sälen med Matilda och Eva. Vi hade både uppgångar och nedgångar men totalt var veckan bra. Nu är jag hemma och jag kan säga att det är grymt skönt det också! Igår satt jag och brorsan uppe till halv fyra och kollade på finalen i curlingen damer, spännande värre! Shit, höll på att stänga av när det var sista omgången kvar för det såg ut som att Sverige skulle förlora men man kan väl säga att det var tur att vi inte stängde av för SVERIGE VANN OS GULD I CURLING! GLAD TJEJ :D

Nu ska jag äta frukost och sen plugga lite..
Hörs senare.


Lever

Ja, jag lever. Har inte så mkt att skriva men jag lever och imorgon blir det backarna igen. :)
Det är inte speciellt klart men uppe på fjället är det väldigt kallt. Men nu ska vi väl kolla OS och sen blir det sovtime. Jag är jättetrött...

Hoppas ni har det bra, puss.


Sälen, here we come!

Godmorgon. Jag har varit vaken sen 06.00 imorse, jag satt och kollade på Sverige - Finland med brorsan till nu. Sverige vann med 3-0, yees! Helt klart värt att gå upp tidigt. Sen om en timma åker vi iväg till sälen, hur nice? OTROLIGT NICE!! Jag är inte trött fast jag bara har sovit sju timmar i natt men i bilen blir det säkert många timmar sömn eftersom det är 5 timmars bilfärd. Aja, det är iaf kul med bra sällskap. Eva & Matilda är ju inte något sällskap man tackar nej till direkt :)

Dålig uppdatering blir det nog men ni vet ju vad jag håller på med, åker i backarna ;)
Hörs när vi hörs, puss. Ha ett bra sportlov.


En glad bild på en glad tjej.
Saknar mitt blonda hår..

Jag, just nu.


Sitter här i mitt rum och leker med webben på datan. Inte så bra kvalite men skitsamma, en bild iaf.
Så vad har ni hittat på idag då? Jag har faktiskt inte kommit så långt med packningen, alla kläder ligger fortfarande på golvet och några ligger kvar i garderoben. Kanske ska fixa lite, fixar det allra sista imorgon bitti.

Hörs sen

Lite från huvudet

Jag måste bara få skriva ur mig lite. Ingenting är riktat till någon speciell person utan till de idioter som försöker förstöra för andra. Jag vet ingen speciell som försöker med det men många försöker med det och ni borde lägga av, seriöst. Hur omogna får man bli? Att försöka sprida falska rykten om personer bara för att förstöra och få den personen att må dåligt, hur sjuk är man inte då? Man är rent ut sagt avundsjuk och en idiotisk person.
Att försöka förstöra för ett kärlekspar och ibland lyckas de idioterna och ibland inte. Jag tycker ni ska lägga ner nu och aldrig försöka med det igen! Ni förstör för er själva och för andra, ni blir inte direkt omtyckta.
Så sluta nu!

Tack för mig !

Packning på G!

Godmorgon, eller jag har varit vaken en stund men iallafall.
Gårdagen var mysig och rolig men nu är det söndag och det är dags att packa till sälen. Förra året så hade jag för mycket kläder med mig så jag ska försöka att inte packa ner så mycket det här året, men vi får väl se hur det blir. Man tänker ju alltid att, det här räcker inte.. Så ska jag inte tänka idag, ska försöka iaf :)
Imorgon klockan 09.00 åker vi skulle jag tro om vädret tillåter oss, annars så kommer väl det snöa och blåsa så att Eva inte vågar åka ut på vägarna och det blir på tisdag vi åker istället. Snälla Gud gör så att det inte snöar imorgon, thihi.

Packning nu då, ska nog också försöka komma ut i det fina vädret idag.
/Ellinor

Melodifestivalen

Japp, det satt jag, Ebba, Matilda och våra föräldrar bänkade framför förut i kväll. Många låtar var faktiskt bra idag men den bästa var nog Darin och Erik. Årets vaggvisa, lätt att Eriks låt var och jag tyckte den var grymt skön.
Vilken tyckte ni var bäst då? Var det bra att Darin och Timotej gick vidare till finalen?
Det tyckte vi här hemma hos oss iallafall. Iaf, nu sitter jag här med Ebba och vi kör hänga gubbe på mobilen och ja, väldigt underhållande faktiskt ;) Haha..

Aja, ska väl fortsätta spela det & ni får ha väl ta och ha en lika underhållande natt som jag och Ebba.
Puss & godnatt.


15:27

Precis nyss så gjorde jag pajdeg till en köttfärspaj som jag ska göra till oss barn. Alltså till mig, Ebba, Matilda och min brorsa Jesper. Det ska bli urgott! Hihi, ja jag längtar. Annars idag då, jag har kollat på curling när sverige spelade jag tror de vann men jag kollade inte slutet men dom ledde med 5-2 när jag slutade kolla. Silver för Anna Haag iallafall och hur kul är inte det? Hon som är så ung och söt, hihi.
Ska kanske försöka fixa en ny design, eller vad säger ni? Ja, jag tänkte väl det.

Puss på er.


Journey is the shit

Haha, ja men det bandet är as grymma!

Tryck på bilden, dock går bara det att lyssna för er som har spotify men ni andra kan gå in på youtube och söka på Journey - Dont stop believin' :)

Ha en bra kväll nu!

Fjällen va!

Åh, på måndag drar vi! Jag längtar och är grymt taggad. Den bästa veckan förra veckan och det här året kommer det bli samma vecka som blir bäst.
Idag kommer några familjer till oss och vi ska äta gott och kolla på melodifestivalen, skulle jag tro va. Annars vet jag inte vad som händer förutom att ikväll blir det semlatårta till efterrätt, hur gott??

/Ellinor

SICK

Hej!
Jag är hemma från skolan idag. Jag mådde jättedåligt imorse men nu är det bättre men fortfarande lite tung i huvudet och helt slut. Pappa är också hemma och är sjuk så han står nu och steker pannkakor, så gott!
Mamma kommer hem sen med en ny skidjacka som jag ska ha med till fjällen nästa vecka. Jag hänger med bästavän och hennes mormor, som förra året då! Fast det här året ska bli bättre!! LÄNGTAR.

Vi hörs senare.


YEEAAH HOME!

Hemma nu från träningen. Träningen gick väl okej. Har ju varit små sjuk hela veckan så det var jobbigt men kul att komma tillbaka till träningen. Det är kul att vi har lagts ihop med Gropptorp!
Nu blir det sängen på en gång. Jag är trött.



Vi hörs nog imorgon ska ni se!

Träning för hela slanten

Ja, nu ska jag bara fixa ihop någon mat till mig och mamma och sen blir det träning.
Fick också reda på nyss att det kanske blir fjällen med bästavän på sportlovet, hur nice är inte det? Jag längtar.
Annars är det ingen rolig vecka jag ser framemot, bara massa plugg. Men slipper spanska provet imorn. Det kallar jag skönt!!

Vi hörs när vi hörs.


Wonderwall

Hejhopp!
Länge sen sist. Jag är inte så bra på att uppdatera. Absolut inte! Det kommer nog inte heller bi ändring på det för nästa vecka är det sjukt mycket plugg och prov och redovisningar hit och dit så jag kommer nog mest sitta vid ett bord med högar av skolböcker.. Låter inte så lockande va?
Aja, den här veckan har jag varit små sjuk hela veckan men eftersom jag har hade två nationella prov i svenskan så var jag i stort sätt tvungen att gå till skolan. Inget av nationella proven gick kanon men skrivuppgiften gick bättre än läsförståelsen. Usch på NP! Igår var det lets dance och då satt jag bänkad tillsammans med mamma. Sen blev det solsidan och det är grymt.
Annars händer det ingenting. Melodifestivalen ikväll med brorsan.
Önskar er en trevlig dag/kväll.

Kram.

Someday

Hejsan, det var länge sen..
Jaha, idag har jag varit i skolan och haft några lektioner. Mest chill idag faktiskt. Fast hela klassen var lama och jag kan säga att det var jag med. Jag var så grymt trött och ibland visste jag inte vart jag skulle ta vägen.
På no:n fick vi tillbaka våra prov och jag fick bra och är nöjd. Fick också läsa upp svaret på en fråga som jag hade skrivit så bra på att det skulle hjälpa de som skulle göra omprov. Stolt, hihi. Annars då, igår var vi i spökbacken med D-laget. Jag åkte snowboard och det gick väl hyfsat men för Matilda krånglade det sig. Hihi, roligt faktiskt att se henne så tjurig och irriterad. Puss på dig, älskling!
Nu är det snart Andra avenyn, men först ska jag kolla lite i svenska boken.
Hörs :)

RSS 2.0