Sov sött, god natt

Sovdags, eller ska läsa lite. Sen sova, skönt! Alltid så underbart att sova, det är nog det bästa på hela dagen. Underbart. Imorgon är en ny dag och mitt påsklov börjar imorgon 14.50! Längtar oerhört mycket ska jag säga er!

Sov gott ♥

Jag känner att jag överlever

Lite angående förra inlägget, visst jag tycker det är mycket i skolan men jag har bestämt istället för att klaga ska jag jobba på för att få betygen jag vill ha för jag vill ha en bra utbildning som sen kan ge mig ett bra jobb med bra pengar. Men ibland blir skolan bara för mycket eller skolan är allt känns det som!

Aja, jag sitter fortfarande och pluggar. Ska snart lägga ner konsumentekonomi och läsa på judendomen lite för att få tillbaka minnet från förra veckan, får se hur det går. Jag hör av mig senare när jag har pluggat klart, blir bättre uppdatering på påsklovet. Det kan jag lova =)

Jag har inget liv!

Hej, jag är hemma men jag behöver få skriva av mig lite för jag är så arg  just nu!
Jag kan säga att det känns som skolan är mitt liv och att jag lever för skolan. Jag hinner inte göra någonting annat än att sitta vid mitt skrivbord här i mitt rum och skriva, skriva, läsa, läsa på till prov och göra läxor. Allting handlar om skolan just nu. Såhär jobbigt har det aldrig varit i skolan och visst jag visste att det skulle bli jobbigare i nian och att jag var tvungen att jobba på men jag trodde aldrig att det skulle vara såhär mycket och jobbigt. Ingen annan nia har så mycket som min klass, så känns det som iallafall. Jag orkar snart inte mer, jag går snart in i väggen eller hur man ska säga. Jag blir snart tokig. Jag har alltid varit en person som är ständigt glad och aldrig ser på något negativt men jag har börjat med det på senaste tiden, jag är sällan glad när jag är hemma även fast jag har världens bästa familj och jag trivs verkligen med dom men det är skolan som gör att jag ständigt är arg och trött och aldrig orkar någonting på helgerna förutom att sova och lata mig vid tvn. Jag som vill vara ute med kompisar på helgerna och kanske spela fotbollsmatch men det är nästan så jag inte ens orkar spela fotboll, sporten som jag älskar och alltid har älskat! Jag känner inte igen mig längre. Men jag kan inte säga att jag har dåligt självförtroende för det har jag inte. Jag har bra självförtroende men jag är ändå så stressad och nu i nian har jag börjat sätta högre krav på mig själv, känns inte så bra..

Aja, nu har jag fått skriva av mig lite och nu ska jag plugga. Ovanligt? Absolut inte!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Maria Mena - Just a little bit


En jätteskön låt såhär på morgonen. Njut!

31 mars - Skoldag igen då..

Godmorgon solstrålar!
Jag sitter här somvanligt och äter min nyttiga frukost, flingor med mjölk. Snart ska jag packa ner mina idrottskläder och skolböcker och sedan dra mig ner till bussen när Matilda kommer. Idag är en ganska soft dag i skolan men somvanligt måste jag hem och plugga efteråt.
Juste, jag har bestämt att jag ska ta ut vinnaren av dagens blogg tävling på torsdagkväll istället, för det är mycket just nu och jag hinner inte göra det idag och imorgon är det iallafall lugnt för efter skolan har jag påsklov =D Sa jag att jag längtar eller??

Aja, hör av mig efter skolan.

Har ni glömt bloglovin?

Ellerhur, lägg till mig där så ni inte missar några inlägg eller något här på bloggen. Säg till om ni vill att vi ska följa varandra för det gör jag göra. Bara roligt att läsa massor utav bloggar.

Ska ta en "nattmacka" nu och gå till tvn igen.
=) Så nu säger jag tack och god natt.


30 mars - En lång dag, jag lovar!

Känns som den här dagen aldrig tar slut och att allt plugg och allting aldrig tar slut men om två dagar har jag påsklov och jag kan bara säga en mening - Oh herregud vad jag har väntat! Men nu är påsken äntligen här och jag ska nog fira tillsammans med tjejerna eller bara umgås med Matilda. Vi får väl mysa ihop det och äta lite påskmat och bara ha det gott och fira att plugget får vänta och att det börjar om en vecka igen. Jag tror jag kommer få en bra påskafton iallafall. Ska höra med Matilda vad hon säger om vi ska spela bowling och sen gå ut och äta och sen åka hem och göra nått. Eller annars blir det bara vara hemma och äta påskmat med henne.
Matilda, smsa mig vad du tycker :)

Aja, nu ska jag äntligen få slappa vid tvn tills jag ska sova för sen väntar dag imorgon också dock är den skoldagen väldigt kort, slutar 14.10. SKÖNT! Men sen är det bara att åka hem och plugga vettu...
Hörs senare kanske, annars God natt!

Ute på altanen...

....



och jobbar konsumentekonomi...

15:30 - Just my time now

Hej bloggen och jag hoppas ni förlåter mig, men igår kunde jag inte uppdatera hade fullt upp med att läsa inför litterations provet som jag hade idag förresten. Det gick hyffsat och bokanalysen gick också bra. Läste också ut boken igår så det blev perfekt. Men än är veckan inte slapp, jag har två prov på torsdag så det är väl bara att sätta igång att plugga. Det känns verkligen som att jag har ett underbart liv med hur mycket fritid om helst, eller vad säger ni? (känn ironin) Jag hade också utveckligsamtal idag och det gick bra och det är skönt att prata med sin mentor och sin mamma. Jag känner mig inte alls lika stressad längre och jag behövde verkligen ha ett prat med min mentor.
Men jag slänger in två bilder på mig, hur jag såg ut idag.


Munktröja - Bikbok
Jeans (syns ej på bilden) - Ginatricot
Jag hade också lockat håret idag.
Nu blir det plugg för fulla muggar!

Hör av mig senare!

Kemi, you know it

Godmorgon.
Jag sitter här med kemi boken och försöker få in i huvudet vad rent kol är. Inte det lättaste.. Har prov i kemi idag, sista lektionen och det tycker jag är skönt. När jag kommer hem står det på schemat att jag ska plugga och det kommer jag att göra, riktigt hårt! Prov imorgon också... Nej usch, den här veckan blir inte rolig!

Hör av mig efter skolan kanske.

Juste, tävlingen!

Juste, jag skulle ju börja "dagens blogg" tävling idag också. Mycket det blev nu.
Men vi gör som förra gången att ni skriver i det här inlägget att ni vill vara med och så tar jag fram vinnaren på onsdag kväll 18.00. Kör igång!

Jag har en kategori som heter "Dagens blogg tävling" så där kan ni trycka om ni vill veta mer om tävlingen eller om ni vill se vem som vann förra tävlingen.


Ingen vinst, men oavgjort

Ja, somsagt vi spelade 1-1 mot Flen och jag tycker att vi spelade bra och gjorde en bra första match på grus och utomhus. Jag fick spela back för första gången typ och det är inte min grej kan jag direkt säga!
Nu ska jag läsa på kemin och sen så ska jag nog göra det igen ;) måste också läsa ett kapitel i boken för sen har jag bara ett kapitel kvar och det läser jag lätt ut i morgon.

Jag hör av mig senare framåt åtta kanske =)

My happy ending



Nu ska jag fortsätta plugga och sen sticker jag på match. Hoppas på en vinst!
Önska oss lycka till?

Söndags outfit


Solglasögon - Ginatricot
Tröja - HM
Skinnjacka - HM
Strumpbyxor - HM

:)

One minute more

Godmorgon!
Igår läste jag hur många sidor som helst i boken och jag är överlycklig att jag inte har så mycket kvar. Måste läsa ut den till på tisdag, då ska vi ha bokanalys på den.
Nu sitter jag här och har nyss duschat, sminkat på lite mascara och frukosten är i magen. Jag ska sätta igång och plugga gärnet innan träningen. Ser verkligen inte framemot pluggandet eller matchen faktiskt. Jag har fortfarande lite ont i huvudet och jag känner hur förkyldningen börjar komma tillbaka, usch!

Juste, bilderna på kläderna kommer kanske senare om jag hinner ta kort på dom. Visar också dagens outfit sen.
Pusshej

Migrän eller något...

Förlåt men jag orkar inte fota kläderna idag och jag orkar inte heller sitta här. Mitt huvud sprängs snart så jag ska lägga mig i sängen och läsa på västfronten och sen blir det att sova tidigt. Jag kommer spy, så ont i huvudet har jag.

Jag säger tack och god natt!


Earth Hour 20.30-21.30!

Jag kom på nyss att idag är det ju dags att släcka alla lampor i huset och vara sådär miljövänlig eller vad man kan kalla det. Såklart så kommer jag att släcka alla lampor och sånt i huset och jag hoppas ni också gör det!
Idag klockan 20.30-21.30, ni klarar er att stänga av datorn jag lovar, för jag kommer ju inte uppdatera iallafall ;)
Haha, jag skojar bara men ni får verkligen inte glömma att släcka sen!!

Tack för mig. Bilderna på kläderna kommer efter 21.30!


Do you really want to hurt me?

Hej alla pigga och glada!
Nu är jag hemma och har fått med mig lite kläder och en vårjacka. Jag fotar dom nog lite senare ikväll för nu ska jag plugga kemi en timme ungefär och sen titta på Jakten på Julia. Så ni får nog stå ut med en dålig uppdaterings dag idag, förlåt mig men jag behöver verkligen plugga. Nästa vecka börjar närma sig..

Aja, jag kommer tillbaka när jag har tittat på Jakten på Julia som slutar 21.00.


Låt


Här har ni en bra låt att lyssna på medans jag är borta =)

27 mars - Shopping

Godmorgon, eller jag har varit vaken i en timme nu.
Familjen och jag ska iväg och shoppa lite kläder och sånt smått och gott. Det blir härligt, det behövs verkligen!
Lite vårkläder och en vårjacka vill jag verkligen ha. Jag visar såklart er vad jag har köpt när jag kommer hem eller imorgon. Jag får se när jag får tid över till att fota dom.
När jag kommer hem är det bara att sätta sig vid pluggandet, massa prov nästa vecka och jag får panik och ångest. Jag skulle kunna börja gråta när jag tänker på nästa vecka men samtidigt blir jag så förbannad!

Aja, nu ska jag snart åka iväg. Puss


Lets dance är grymt...

...bra och det har det alltid varit! Jag älskar det programmet. Helt klart fredagarnas höjdpunkt.
Ikväll vet jag inte vem som kommer att vinna men jag hoppas på Claudia eftersom jag har hejat på henne varje vecka nästan. Hon är grym!


Wild horses

Jaha, då var det roliga slut. En vinnare har tagits fram och nu är det väl bara att vänta på söndag, då nästa tävling börjar.

Nu sitter jag här och lyssnar på musik och kollar läget på internet. Ska se Lets dance finalen ikväll och jag hoppas av hela mitt hjärta att Claudia vinner, kanske blir att rösta på henne en gång. Det är hon värd! Helt klart!
Sen ska jag läsa boken, sen blir det att lägga sig tidigt ikväll för att imorgon ska jag shoppa hela dagen!! Lyckig!

Hörs senare kära kompisar :)

Vinnaren av "dagens blogg" tävling är.....


....Felicia Yderbo, med en härlig blogg som bjuder på det mesta. Outfits, bilder, hennes vardag och allt som faller henne på tanken. Hon beskriver den såhär med ett par ord: Min blogg är väldigt allmän , jag har mycket bilder med i min blogg och outfits ibland . Musik händer det att det kommer. Vardaglig är den för det mesta.
Hon är väldigt söt och en omtänksam tjej på 12 år. Jag känner henne, hon bor i samma by som jag och hon är en av mina barndomsvänner, det var absolut inte det som gjorde att hon besegrade som vinnare, absolut inte. Det hade varit helt fel, orättvist för både er andra och henne. Hon vann för hon har en speciell blogg som jag följer och hon har alltid något nytt att erbjuda. Hon har inte världens bästa kamera men ändå är hennes bilder fantastiskt fina och hennes klädstil är inte heller helt fel, verkligen inte! För att bara 12 år (egentligen kanske det inte är så ungt) så tycker jag att hon är väldigt mogen i hennes blogg, när jag var 12 år skulle jag aldrig kunna driva en blogg som hon gör med en sån mogenhet.
Grattis Felicia, det här är du värd tjejen!

Ni andra, som inte vann, har såklart helt fantastiska bloggar och jag kommer följa er. Det finns fler tävlingar här i min blogg som ni kan delta i. Var med i nästa "dagens blogg" tävling som börjar på söndag kväll.

Tävlingen avslutad!

Nu är tävlingen avslutad och det är dags för mig att hitta en vinnare. Håll utskick på bloggen mellan 18.00-19.00. Vet inte riktigt när jag kommer fram till vinnaren, men den som vinner kommer jag såklart meddela :)

Sista chansen!

Hej, nu är jag hemma från skolan. Det är fredag!!!!!
Idag är också sista chansen att anmäla sig till dagens blogg tävling som avslutas idag 18.00, men jag visar upp vinnaren på bloggen 19.00 så jag får lite tid att tänka igenom och kolla på bloggarna som är med.
Det är så roligt att ganska många ville vara med men jag hoppas det blir fler såklart!

Imorgon åker jag och familjen och shoppar och det ska bli jätteroligt, vet mycket kläder jag vill köpa!

Jag ska fika nu med pappa och brorsan. Vi hörs sen!

26 mars - Engelska glosor

Godmorgon!!
Sitter här och äter frukost och samtidigt tränar på glosorna som jag inte kan. Inte bra, Ellinor!
Engelska är inte mitt starkaste ämne men ändå så är jag inte sämst i det. Det kan jag inte säga att jag är.
Jag är ganska bra i engelska, bara jag vill och vågar. Jag har svårt för att våga prata engelska eftersom jag är ganska blyg och helst inte vill göra fel eller säga fel. Eftersom att det finns muntligt nationella i engelska så känner jag väldigt stor press för det för min lärare har sagt att det är viktigt för mig. Jobbigt! Jag hoppas jag gör bra i från mig iallafall så jag inte behöver sänka mig till G. Det vill jag verkligen inte göra!!

Långt inlägg, nu ska jag fortsätta med att träna in glosorna. Hörs efter skolan

Resultatet!


Såhär ser jag ut nu. Kortare och fräschare. Om ni inte kommer ihåg hur det såg ut förut får ni gå längre bak och kolla om ni hittar några bilder på mig förut :)

25 mars - Hemma

Hej nu är Ellinor tillbaka! Yey, va? Skulle inte tro det va..
Aja, hemma nu. Klippte mig ju efter skolan och det är ingen speciell skillnad, bara fräschare och tunnare. Skönt känns det iallafall. Kommer kanske reslutat sen, har precis duchat och nu ska jag sminka mig. Ska iväg in till stan och kolla på Tallås musikal och det ska bli roligt faktiskt. Ska gå med tjejerna och innan är vi hemma hos en och pratar lite.

Imorgon tar jag fram vinnaren :D Hur kul? JÄTTEROLIGT!

Hörs sen.

Sovmorgon!

Godmorgon!
Idag fick jag sovmorgon för mamma är snäll och skjutsar mig och Matilda från rese centrum upp till skolan. Bussen går halv nio och vi börjar tio i 9, om inte mamma skulle hämta oss så skulle vi vara tvungna att ta halv åtta bussen för att hinna till skola. Trist! Jag sitter här nu och äter frukost och sen ska jag läsa på lite judendom och vila vid tvn innan jag drar.

Det är så kul att titta på er som vill vara med i tävlingen, ni har så fina bloggar! Det här bli riktigt tufft!
Men många fler ska väl vara med? Det hoppas jag iallafall. =)


Dagens vanliga outfit
Tshirt - Gina tricot
Kofta - Vila
Jeans - Gina tricot
Rött nagellack

I våra hjärtan

Det är reklam på Greys så jag passar på att säga god natt och att vi hörs imorgon!
Då kommer jag med resultatet från klippningen och kanske några bilder från musikalen :)

God natt!

När allt känns tugnt finns du här fast långt borta

Nu har jag pluggat klart judendomen tror jag. Ska nog läsa igenom innan jag går och lägger mig så minnet blir friskt till imorgon då provet ska göras. Ni får önska mig lycka till =)
Mamma kommer hem snart och då ska vi nog kolla på Greys anatomy och sen blir det sängen och hoppas på att mensvärken inte kommer tillbaka. Imorgon ska jag klippa mig, lite sent att säga det men nu vet ni iallafall. Hur jag ska klippa mig vet jag inte ska nog bara toppa och så tunna ur lite, sen ska jag också på Tallås (skolan bredivd våran skola) ha premiär på sin musikal och då ska jag och tjejerna gå och Hanna är med och dansar i den. Vår skola ska också göra en musikal men vi börjar göra den v.17 tror jag. Det blir nice.

Nu sticker jag upp till tvn och inväntar mamma och Greys

Lite inspirtion från HM.

15.45 - Sex and the city & Religion boken

Hej alla mysiga, fina, söta, gulliga läsare.
Jag sitter vid tvn här uppe med religion boken och anteckningsblocket. Jag pluggar om ni inte förståd.
Jag har nyss legat med världens mensvärk men nu är den borta och jag satt igång med pluggandet. Prov imorgon! Dock bara ett, skulle egentligen ha i hemkunskap också men vi ska på skolbio imorgon så vi missar HK:n. Lycklig!

Ps. Det verkar som några är intresserade av tävlingen iallafall, men jag vet att det finns fler! Ds.

Ont, det gör ont


Jag är inte glad för jag har ont i magen och jag vet inte vart jag ska ta vägen.
Tabletterna hjälper inte och jag har ingen lust att plugga. Men jag måste..

Gå med i tävlingen i förra inlägget, då kanske jag blir lite gladare :D

Dagens blogg tävling


- Nu kör vi! (jag ser framemot att ta fram en vinnare på fredag)
Allt ni behöver göra är att kommentera i det här inlägget att ni vill delta.
Skriv erat namn, bloggadress och vad eran blogg handlar om.

Viktigt!
Jag tar fram vinnaren på fredag 19.00 men ni kan bara meddela att ni är med fram till fredag 18.00.

Det här blir roligt! :D

24 mars - mensvärk..

Godmorgon
Imorse vaknade jag med världens mensvärk och både jag och mamma bestämde att jag skulle vara hemma för det är alltid värst första dagen. Jag brukar nästan spy när jag har mens och jag kan inte gå typ. Vi har ju NP i engelska och om jag hade gått till skolan skulle det ha gått piss och det vill jag inte. Eftersom jag vill behålla mitt VG i engelska så ska jag nog göra NP dagen då jag är helt frisk, 100%! Jag har tagit tabletter och nu ska jag lägga mig och sova ett tag i soffan tillsammans med något på tvn.

Jag hör av mig när mensvärken är snällare.

Du och jag, Religion boken


Jag har faktiskt MVG i Religion! Men jag är nog ganska hundra på att jag kommer inte få det i slutbetyget :(

Let go

Alla barnen kollade in i mikrovågsugnen förutom Rut för hon tittade ut. Hahahahha, rolig va?
Nejdå, nu ska jag vara seriös. Pluggandet ligger där uppe och väntar på mig men jag ville bara meddela er att jag är hemma och jag har överlevt ännu en dag i plugget. Idag var faktiskt kul på tema lektionen, vi spelade teater eller klassen är indelade i olika grupper och varje grupp ska spela teater. Det är faktiskt kul och min grupp är bäst. Jag är med Matilda, Sverker, Yosra och Pet. Roligt roligt!
Nej, nu ska jag sluta babbla och börja plugga istället. Vi hörs ikväll eller bara om några timmar =)

Inte mycket att säga..

Jag har inte alls mycket att skriva eller jag hinner inte skriva så mycket. Jag måste packa idrottskläder och packa ner matte boken och sen ska jag också hinna ner till bussen. Idag är det matte prov som gäller, jag hoppas det går bra men man vet aldrig. Väldigt svårt kapitel vi håller på med, funktioner och algebra. När jag kommer hem kommer jag inte hinna uppdatera så mycket för jag ska sätta igång och plugga nästan på en gång. Ska också lyssna på avslapnings musiken som jag fick av skolsköterskan igår. Ganska så soft, jag somnade nästan igår när jag lyssnade. Det blir inte heller någon träning idag eftersom jag har plugg :(

Vi ses ikväll!


God natt

Nu blir det sängen. Ska läsa en stund och sen sova.
Vi hörs imorgon. God natt solstrålar!

Tshirts store


Tshirt store - 279:-


Tshirt store - 279:-


Tshirt store - 199:-

Vore inte så fel just nu. I helgen ska jag till Norrköping och shoppa loss!

Det man aldrig har letat efter..



När man tittar igenom varje lilla håla i sitt rum hittar man något man aldrig förut har försökt leta efter eller jag har aldrig vetat att jag hade sånt här gömandes i en vrå i rummet. Ganska glad att jag hittade dom!


Idag i skolan hade jag på mig ett par ljusa jeans och den här munktröjan! =)

Hmmm.. Vilken?


Antingen den?


Eller den?

Något förslag?

Nu, medans jag ska plugga i cirka tre/fyra timmar framöver så tänkte jag att ni kunde kanske komma med förslag vad som min "dagens blogg" kan handla om. Alltså jag menar, vad jag ska ta ut för vinnare. Om det ska vara dagens fotoblogg, dagens modeblogg eller om det ska vara bara dagens blogg och då får bloggen handla om precis vad som helst. Fast då kommer jag att ta ut en vinnare som har humor, skriver bra men som har en blogg som verkligen inspirerar mig.

Men sätt igång och ge mig förslag om hur min tävling ska vara. Jag vill att den ska vara speciell!!


Home sweet home

Nu är jag hemma från skolan. Skönt!! Om inte vi hade slutat tidigare hade jag suttit nu på kemi lektion och det gillas inte..
Snart ska jag fika och sen ska jag dra igång och plugga, riktigt mycket faktiskt. Imorgon är det dags för matte prov och sen är det nationella i engelska på onsdag, mindre skojsigt.
Jag hör av mig snart för nu måste jag äta något. Någon macka kanske?

=)

07:13

Godmorgon alla söta människor där ute!
Solen skinner och det är dags för skola. Dock slutar vi tidigare idag och det älskar jag. Vi slutar 14.10 istället för 15.10, en hel timme tidigare. Kan inte bli så mycket bättre eller?
När jag kommer hem ska jag ta det lugnt en liten stund sen blir det att rå plugga... Nemen vad roligt Ellinor!

Aja, vi hörs efter skolan alla söta läsare =)

Jag har ont...

...överallt ungefär. Min rygg gör ont och jag mår illa. Ingenting är bra just nu!
Jag har precis duschat och nu ska jag lägga mig i soffan och be mamma tycka synd om mig.
Haha, vad snäll jag är mot min mamma då =)

Förresten, tack för alla fina kommentarer! Jag blir så glaaad!
Ryggen längtar efter soffan, sålänge kanske ni kan tycka synd om mig. Haha, skoja :)

Oredigerad bild från en helg.


Understand me

Hej hopp gummi tomte. Haha, egentligen Hej hopp gummi snopp.
Åh vad rolig jag var där då, nej men vad händer? Jag har ännu en gång till gjort en ny header.
Den här jag har nu tycker jag själv är riktigt snygg och jag tror den får stanna ett tag framöver.
Men hörni, hur blir det med tävlingen? En så länge är det bara en som tycker det är en bra idé, vad tycker ni andra egentligen då? Jag vill ju veta, helst vill jag starta tävlingen nununu! :D

Ska iväg på träning sen, hörs efter den

Ska jag köra på't?

Jag har suttit här och funderat, funderat läääänge om jag ska ha en slags tävling. Dagens blogg ungefär fast varje onsdag och fredag drar jag fram en vinnare. Vinnaren ska inspirera mig och ha en bra blogg som är värd att läsa. Jag kommer såklart att länka den här vinnaren och länken kommer finnas på bloggen tre dagar, alltså från onsdag till fredag när jag drar fram en ny vinnare. Den här tävlingen kommer jag bara att framföra om det visas intresse så jag ber er att kommentera vad ni vill eller vad ni tycker. Om mer än 9 tycker det verkar intressant så kommer jag framföra tävlingen och då kommer jag redan på onsdag dra fram en vinnare eller på fredag, det visar sig.

Om ni är intresserade att vara med och tävla måste du kontakta det till mig genom en kommentar och den ska innerhålla din bloggadress och ditt namn. Du behöver inte skriva varför just du ska vinna men om du gör det så är det såklart ett plus och du har lättare att ta hem vinsten.

Jag är redo och ser framemot att starta en tävling i bloggen =)

Söndags Outfit


Tshirt - Ginatricot
Mjukisbyxor (ej med på bild) - Bikbok

Godmorgon.
Jag ska alldeles strax börja sätta igång och plugga. Och yes, det blir träning ikväll!
Behöver springa av mig lite så jag kan koncentrera mig hela veckan i skolan sen.

Vi hörs senare.

00:28 Midnatt

Brorsan är sjuk och har hög feber så jag gjorde nyss han sällskap framför tvn för han kunde inte sova.
Han svättades och skit så jag hjälpte honom lite. Nu gick han och la sig och jag fortsätter natten vid datorn.
Ska nog också sova strax, men är inte speciellt trött just nu. Imorgon blir det en dag med massor utav plugg och kanske en träning om mamma orkar skjutsa.


En ny början

Sådär, klart!!
Det tog ett tag men jag är faktiskt ganska nöjd. Blir kanske lite mer ändringar men det blir inte så stora ändringar då. Jag satt nog med det här i över en timme, men det är roligt att göra det faktiskt.
Vad tycker ni?

Renovering pågår!!

Min blogg sket sig och jag är tvungen att göra om allt.
Kan ta ett tag men håll ut! Det blir snyggt förhoppningsvis.


Inspiration

  


Hon klär sig alltid så snyggt i Gossip Girl. Love on her!


Just hold me

Hej alla läsare!
Jag är hemma nu från farmor och farfar. Det var jättegod mat, det blev oxfilé och potatisgratäng. Vem säger nej till det? Inte jag iallafall. Sen så satt vi mest och prata, men jag tröttnade och gick hem.
Om en kvart hade jag tänkt att titta på Jakten på Julia, vet inte om det är bra men det skadar inte att ta en titt.

Jag har en fråga bara: Finns det något tv program som ni alltid måste se & aldrig får missa?
Ett sånt program har jag, eller jag har två. Det är Familjen Annorlunda och Lets dance.

Puss!

Lördag Outfit


Tröja - BikBok
Sjal - Ginatricot
Jeans - Ginatricot

Nu ska jag fortsätta lata mig =)

Battlefield

Hej alla!
Jag har precis duschat av mig och känner mig väldigt fräsch just för tillfället. Ska iväg och städa mitt rum snart och sen tror jag ska läsa igenom lite i judendomen eller hemkunskapen eftersom jag har prov i det nästa vecka. Usch, jag har 4 prov nästa vecka... Matte, hemkunskap, judendomen och nationella i engelska.
Om jag överlever den veckan överlever jag allt! Haha, nejdå men det känns nästan så.

Vi hörs sen.


En tråkig bild på mig för ganska så länge sen.
Jag har lust att sticka ut i det fina vädret och fota någon. Matilda vill du?

You found me

Åh, äntligen åkte Willy ur lets dance. Överlycklig tjej!
Kvällen har varit helt toppen med tjejerna. Pizzan var mindre bra men sen blev det For You och det var faktiskt roligt och väldigt underhållande en fredag kväll.
Nu sitter jag här vid datorn och är hängig eller jag är trött som en gnu. Jag behöver sova men jag känner att jag vill vara uppe längre. Det är ju faktiskt fredag och imorgon satsar jag på en lång sovmorgon fan!

Gött, men vi hörs!

Dagens outfit


Jeans - Ginatricot
Linne - HM
Tshirt - Ginatricot
Halsduk - HM


Jag såg ut såhär. Lite mascara och puder. Lockarna är kvar sen igår.
Min kamera dog så jag fick ta med datorns inbyggda webcam och det blev inte världens bästa kvalité.

Don't break my heart

Hej läsare!
Nu är jag hemma från skolan och det är FREEEDAAAAG! Hur skönt?
Ska snart fixa fram det jag ska ha på mig till kvällen och fixa fram lite pengar så jag kan äta mat i stan med tjejerna. Det blir jag, Matilda, Lisa, Hanna, Elin och Angelica. Väldigt mysigt! Vi ska nog först äta på American Pizza och sen gå vidare till Pingst kyrkan. Jag kommer nog hem framåt halv 11 ikväll men då lovar jag att uppdatera.

Jag lägger in min första dagens outfit i bloggen sen, kanske kan bli trevligt?
Hörs.


Mode - Klänningar




Två väldigt söta klänningar från nelly.com. Jättesnygga med barbent och ett par klackskor. =)
Nu blir det god natt.

Älskling, jag vet hur det känns

Hej.. Förlåt för min dåliga uppdatering idag.
Hela dagen har jag varit jättetrött men jag har hunnit med ganska mycket. Jag arbetade ganska mycket matte, lagade mat och skrev lite på so frågorna som jag ska lämna in tillsammans med Matilda imorgon.
Nu ska jag snart sova tror jag, jag är sjukt trött och imorgon är det skola igen. Klockan 10.00 ska jag vara på synundersökning pga min huvudvärk som kan bero på dålig syn, hoppas inte det. Sen efter skolan ska några tjejer och jag hem till Elin och vara där en stund och sen ta bussen in till stan och käka på restaurang och sen på en "musikal" i Pingstkyrkan som heter ForYou. Väldigt trevligt och roligt tror jag. Inget är tråkigt med mina tjejer!

Det här blev mitt första och sista inlägg för idag. Nu säger jag god natt


Min tokiga katt. (en sak också, över min katt står mina nya converse som jag köpte igår)


07:13

Godmorgon!
Nu ska jag strax packa det sista till skolan och sen bär det av. Idag är det en ganska skön dag i skolan förutom So:n då men den behöver vi inte räkna in. Annars är det elevensval, spanska och hemkunskap som gäller idag.
När jag kommer hem ska jag arbeta matte igen, jag gjorde faktiskt det igår. Duktigt av mig!

Aja, måste fixa det sista. Hörs efter skolan

Tävling

Jag är med och tävlar som Veckans blogg hos http://duimittliv.blogg.se/.
Rösta kan ni ju alltid göra =)

Don't mess with Ellinor



Jag hade inget att göra och jag hittade ett par gamla solglasögon. But don't mess with me!

Nu ska jag springa upp till tvn och kolla klart på det okända och sen börjar Grey's.
Jag har beställt klipp tid också, det blir nästa torsdag 15.45. Bra Ellinor =)

Come on, lets do it

Hej alla!
Jag har precis varit duktig (idag igen) och bärt in några pellets säckar. Nu ska jag bara ta det lugnt och ta resten av dagen som den kommer. Dock MÅSTE jag arbeta matte!
Ikväll blir det Grey's och massa mys.

Ha det.


Oh Africa

Godmorgon sötnosar!
Jag sitter och äter fruksot och ska snart packa idrottskläder till skolan, sen bär det av ner till bussen.
Inte speciellt långt alls, kanske 100 meter. Efter skolan ska jag nog börja arbeta med matten och judendomen. Prov i båda ämnena nästa vecka -.-

Men ska dra nu, pusshej!

Pain..

Ja, jag har ont nu efter träningen ungefär överallt och det kommer ju inte bli bättre imorgon. Hur ska jag klara bip testet? Aja, det får gå som det går..
Nu har jag fräschat upp mig med en dusch iallafall och magen är mätt också för jag åt en god kyckling och nudel soppa nyss. Snart börjar desperate housewifes så jag ska väl sticka upp till tvn, sen blir det bedtime.

God natt alla läsare!

People always leave

Hejhopp i stugan!
Jag har precis ätit äggmackor efter en hel bra dag i skolan även fast vi hade nationella prov i engelska. Det gick väl hyffsat men kan nog inte säga att jag är nöjd menmen. Vi deppa inte ihop för det.
Jag, Linda och Elin var riktigt flumm idag och jag tyckte om idrotts lektionen väldigt mycket, eller vad säger vi tjejer i klassen? Imorgon på idrotten ska vi köra bip test eller vad det heter så jag ska iväg och träna min kondition lite ikväll, haha nejdå. Men iväg och träna ska jag allt!
Sen efter träningen är det desperate housewifes och då kommer jag sitta bänkad! Like always! 

Nu ska jag tagga till träningen och vi hörs förhoppningsvis efter den!


Jag just nu.

1234567

Ingen vettig rubrik direkt. Men jag är trött och nervös inför nationella som jag ska ha direkt på morgonen nu.
Jag hoppas verkligen att det går bra och att jag inte får hjärnsläpp och bara sitter där som ett frågetecken, det är nog det värsta som skulle kunna hända idag..
Sen när jag kommer hem ska jag bära in mer pellets och sen ska jag arbeta lite matte.
Ikväll blir det träning, yey!

You are great

Nu kommer jag förflytta mig till tvn och kolla på det absolut mysigaste programmet Halv åtta hos mig och efter det väntar sista avsnittet av Familjen Annorlunda, buhu! Måste det redan vara slut..
Imorgon är det dags för Nationella prov i engelska, fytusan säger jag bara! Jag vill inte & jag orkar inte men för en gång skull är jag frisk när det är nationella. Båda nationella proven i svenska var jag sjuk och mådde verkligen skit och det kommer väl synas på resultatet och på matte muntliga så var jag sjuk och åkte hem när vi hade haft dom viktigaste lektionerna den dagen. Hoppas engelskan går bra nu! Önska mig lycka till, okej? :)

Peace out!

Festis undrar...


Hm....?

Det är inte lätt när det är svårt

Halloj!
Jag är hemma nu och jag har precis burit in pellets med brorsan. Jobbigt värre!
Skolan var väldigt nice, ingen spanska  och vi fick sluta tidigare från no:n,  ibland tycker jag faktiskt om mina klasskamrater väldigt mycket. Dom är allt för charmiga! Men det var tomt utan Matildis..
Nu ska jag sätta mig och kolla igenom engelskan och sen ska jag nog bara ta det lugnt resten av kvällen.
Ïnge vidare plugg som måste göras, kanske matten men den skjuter jag nog upp några dagar.


Innan jag drog ut och bärde in pellets

Back to school

Godmorgon då!
Jag sitter här och äter frukost och ska snart iväg till bussen som tar mig till skolan.
Det är måndag igen och jag ser inte framemot den här veckan men helgen blir nog bra, ska nog shoppa på söndag! Jipppiii! När jag kommer hem blir det kanske att jobba matte eller engelska. Har NP i engelska på tisdag. Usch fy blä!

Måste äta klart frukosten nu, hörs efter skolan!
Buhu, Matilda är sjuk idag. Krya på dig sötnos.


Sleep tight

Kollat klart på Morden i Midsommer, nu blir det sängen!
God natt!

Rekommenderas!


Clearasil är verkligen något jag rekommenderar!
Själv använder jag det varje kväll innan jag ska gå och lägga mig och det får verkligen bort finnar och öppnar pormaskar så det lätt går att få bort dom. Efter det kan du smeta in fuktkräm efter det och du får en len och fin hud.

Allting är så lätt med Clearasil ;)

20:18

Hej alla läsare!
Som ni ser har jag gjort lite ändringar här på bloggen och det blev inte alls för fullt, eller?
Klockan är snart redan halv nio och jag har inte gjort alls något vettigt idag, eller jo. Jag har bakat snoddas, muuuuums säger jag bara! Det satt bra i magen!
Jag har också lekt lite med lego, eller jag gjorde E:n av legot och det var faktiskt ganska roligt bara att det var ansträngade för mina ögon så det slutade med att jag fick huvudvärk.


Detta är mitt mästervärk (stavas det så?) Haha, det tog kanske en timme!


#1









Sådär. Visst är min kisse söt?

Im going out!

Ja, jag ska ut i det fina vädret även fast jag inte känner mig på topp idag. Men eftersom det är skinande sol har jag absolut ingen lust att sitta inne så nu blir det att gå ut och kanske fota lite. Alltid lika trevligt.
Jag fyller ju om knappt 2 månader och då hade jag tänkt att önska mig pengar till en systemkamera, för jag har fått tillbaka suget att fota men min kamera är inte den bästa och jag har alltid velat ha en systemkamera.


Canon eller Nikon? Skulle behöva eran hjälp :)


So funny


När jag har tråkigt brukar jag alltid underhålla mig med att titta på roliga katt videos.
En del katter är helt sjuka!

Today

Hej solstrålar!
Solen skinner ute och jag hostar.. Kanske kommer hoppa över träningen ikväll pga min förskräckliga hosta.
Sov dåligt i natt också pga min hosta, och nu är jag trött pga min hosta. Haha, jävla hosta!
Jag ska också försöka plugga lite matte idag och sen ska jag inte göra så mycket mer.
Ut i det fina vädret kanske? Det visar sig hörni.

Puss!

For the night

Jag slocknar snart så jag säger tack och god natt!


This is my life!

Jag har precs följt lilla fega Matilda en bit på vägen hem till henne. Snäll som jag är.
Ikväll har vi kollat på melodifestivalen och jag tycker såklart Anna var en värd vinnare! Så kul för henne. Hoppas det går bra i Eurovision då, men det gör det nog. Vi håller tummarna helt klart!
Nu ligger jag här och lyssnar på musik, tänkte att jag skulle svara på några av era frågor men nej, ni har ju inte ställt några så jag sitter här uttråkad och har ingenting att göra. Kom igen, några frågor borde ni kunna skrapa ihop. Please?


Jag är fööööör trött

Det är helt sjukt. Jag är helt slut och jag sitter här och nästan somnar. Men här ska inte sovas!!

Jag vet vad vi gör! Vi kör en frågestund! Om det låter intressant!
Så köööööör igång vettja! Fråga vad som helst :) Det blir kul!

Long time

Hej!
Jag låg nyss och sov en halv timme. Jättetrött efter matchen som inte gick så bra för mig. Som lag var vi bra men vi förlorade matchen dock. Jag har skadat båda knäna och jag är fortfarande förkyld, skit!
Nu ska jag fika och sen kolla på tv. Ikväll kommer Matilda över och håller mig sällskap till Melodifestivalen, kom igen nu Pernilla och Darin! :)

Hörs sen.

I love you, my bestfriend

Jag, som många andra har en bästa vän, en vän som betyder mer än någon annan.
En vän som alltid finns där vad det än gäller, hon finns där och försvinner aldrig.
Jag är evigt tacksam att jag just har fått henne, den bästa personen i hela världen.
För henne kan jag berätta, berätta vad som helst för, vad som helst som faller mig i tanken
och det känns skönt, att veta att det alltid finns en person som man kan luta sig mot när det känns jobbigt
och en person som alltid kommer ta emot mig när jag faller, faller riktigt illa.
Hon är så vacker, min bästa vän, hon är så fin och jag älskar henne.
Jag älskar henne så mycket, så mycket att jag aldrig får nog av henne.
Och ibland saknar jag henne, saknar henne så mycket att det gör ont.
Men jag vet alltid att jag kan lita på henne och att hon alltid kommer tillbaka.
För hon, min bästavän, hon är bäst!

Nu kommer ni få njuta av både seriösa och oseriösa bilder på oss, två!











Det får bli sista bilden. God natt!


I just want to

Förlåt för förra inlägget. Men jag var stressad med novellen och mamma hann inte läsa hela och allting sket sig. Jag satte mig för att läsa den och mitt huvud sa direkt ifrån och jag fick panik, den måste skickas in idag innan 23.59 annars blir det döden. Nej, men likdande. Jag är äntligen klar med den och jag har suttit och läst igenom den och ändrat en hel del men vet inte om jag är nöjd med den, men skit samma just nu. Sen läste jag Matildas novell och den är riktigt bra. Bra jobbat bästis
Nu ska jag snart äta tacos och sen kanske knalla iväg till Matilda och kolla på Lets dance, men det är bara kanske. Men man hoppas ju alltid! 
Imorgon då, ska jag iväg in till Järvenhallen och spela match och det blir både skönt och jobbigt. Jag är fortfarande sjuk men känner att jag vill spela och vara med laget en dag för det gör mig alltid så glad!

Vi hörs senare kanske.  

Hejdå

Jag har inte mycket att skriva om dagen, men nu har jag mycket att göra så inget inlägg för mig förns ikväll.
Hörs då! :)

These words

Hej.
Jag är alldeles strax klar med min novell, skööööönt! Dock kommer jag skicka in den till min lärare i morgon kväll för att kolla igenom den och göra några ändringar. Det blir säkert bra. Sen ska jag skriva ner mina dikter som också ska vara inlämnade imorgon på papper och göra det lite snyggt och sen ska jag kolla om det finns något roligt på tvn för det tycker jag att jag förtjänar vid det här laget.
Jag somnar snart, men jag måste skriva klart på novellen bara. Så, hejdå!

Asos.com


Två jättesöta klänningar från asos som jag skulle vilja ha i sommar!


Everybody needs inspiration

Godmorgon.
Jag vaknade precis och nu sitter jag här och äter flingor med mjölk. Det blev att vara hemma idag igen, min röst var borta imorse och jag hade ett förbaskat huvudvärk. Jag ska försöka vila sönder idag så jag blir frisk till imorgon och helgen då jag ska köra min första inomhus match i år, skönt! Fast det är ändå alltid roligare att spela ute men vädret är som det är. Vi ska spela mot något nytt skapat lag som jag inte alls kommer ihåg namnet på. Men det visar sig hur det går. Man hoppas ju alltid på vinst förstås.


Miley är alltid så snygg! Grym sångerska också

Memories

Gokväll!
Jag låg nyss och kollade på halv åtta hos mig. Det är ett väldigt mysigt program och jag brukar kolla på det så ofta jag hinner, jag hade lite tid över idag. Skönt det!
Sitter här igen, haha & gissa? Rätt, jag skriver på min novell. Varje gång jag får någon tid över så känns det som jag sätter mig vid novellen och skriver några rader. Nu har jag tid fram till klockan 21.00 då Greys börjar, yeeess!
Jag blir hemma imorgon, ska vila upp mig :(
Hörs imorgon, god natt säger jag!


Ställ frågor!

Jag har blivit medlem på bloggsvar.se och som ni kanske ser längst ner i varje inlägg står det fråga mig! Gör det, tryck där och ställ en fråga till mig. Det är enkelt och ni får era svar väldigt fort.

STÄLL STÄLL STÄLL :)

Bildbomb omgång 2

Here we go again!


Juli 09 - Haha, en dag med Matilda och Hanna. (Kan säga att jag bjuder på den där bilden)


Juli 09 - En grillkväll och badkväll vid sjön med Elin och Hanna.
 

Augusti 09 - En till bild från en sommarkväll hos familjen M med annat folk.


Augusti 09 - En dag hos Matilda G och hennes söta kattungar


Oktober 09 - Jag och Matilda var ute i skogen en dag.


November 09 -  Jag, i skolan, på en matte lektion.



Nyår 09 - Med Matilda, Elin, Lisa, Hanna, Angelica, Sara, Jaquline och Siri. Det var bäst!

Cocaine

Hej, nu har jag vilat lite. Skönt må jag säga! Fast jag är fortfarande svag och mitt huvud gör sjukt ont.
Jag ska börja skriva på novellen nu, jag har skrivit 12½ sidor nu. Ska skriva 14 sidor idag har jag bestämt, men vi får se hur det går så sjuk som jag känner mig.
Jag har ändrat designen på bloggen också, blev det snyggt?

Måste börja skriva nu, puss ♥

Himlen är oskyldigt blå

Usch säger jag bara! Försökte åka till skolan idag, föratt avklara nationella provet i matten. Det gjorde jag och det gick väl helt okej. Godkänt i alla fall. Sen orkade jag SO lektionen också men när vi hade NO bröt jag ihop. Det kändes som om jag skulle falla ihop när jag gick och jag frös så jag beslöt mig för att åka hem. Nu är jag hemma och ska försöka stoppa i mig någonting och sen ska jag vila en stund.. Jag vet inte om det går att gå till skolan imorgon, kanske blir att vila imorgon också för att bli helt frisk.

Vi hörs när jag mår bättre.


Bjuder på en låt. Miley Cyrus - The time of our life (y)

Bildbomb omgång 1


Midsommar 09 - En bra midsommar med familjerna Yderbo och Nyberg. Vädret var sämre.


Juli 09 - En varm dag med Matilda


Augusti 09 - En sommarkväll hos Familjen M med annat folk


Augusti 09 - Dagarna innan skolan började passade jag, Matilda, Linda och Elin på att vara och vi hittade på massor utav roliga saker och massa bus.



Augusti 09 - Hunnebostrand med familjen och familjen Yderbo. Toppen vecka!


Oktober 09 - En kväll ute på resturang med flickorna. Stannade vid en lysande klump och tog bilder.


Julafton 09 - Bästa hittills. Jag fick min iPhone och jag fick vara med småkusinerna.


En outfit får avsluta minnerna. Bilden togs kanske i september 09.

Hoppas ni gillade bilderna. Finns fler men jag ska käka nu!


Smile like you meant it

Hej sweethearts.
Mina tänder värker och min hals också. Jag kanske ska på synundersökning på fredag eftersom jag har ont i huvudet varje dag. Jag vet inte om jag hoppas på glasögon eller inte. Jag tycker alla som har glasögon passar så jävla bra i det men jag vet inte om jag skulle göra det. Kanske, vem vet.
Jag har legat i soffan i två timmar, men nu ska jag skriva på novellen igen. Är snart på min 13:e sida. Lycklig!



En gammal bild från sommaren 09. Saknar mitt blonda hår ju!


When i look at you

Nu mår jag bättre. Jag har fått i mig lite mat och en halstablett. Så det hjälpte att lägga sig i soffan och mysa lite. Bra det! Nu sitter jag här igen och skriver, haha. Jag har ganska tråkigt.
Vad brukar ni göra när ni är sjuka och hemma från skolan?
Tvn har ju inget bra att erbjuda heller, typiskt.. Eller det börjar nog någonting bra nu. 
 

Host, Host

Åååååh, vad jobbigt. Jag hostar och det känns som jag har feber.
Nu ska jag lägga mig i soffan och burra ner mig i en filt och tycka synd om mig själv.. Buhu!


Meet me halfway

Hello!
Jag kollade nyss på senaste avsnittet av Andra avenyn, kanon! Eftersom att Greys har börjat på onsdag har jag inte tid att kolla på AA för dom två programmen är samtidigt, tyvärr.. Så jag får kolla lite sådär i efterhand, men det funkar ju också faktiskt.
Festis (min katt) ligger bredvid mig i sängen och jag sitter och skriver på novellen. Nu är jag på min 12:e sida och det blir mer. Jag har mycket kvar att skriva men jag har ändrat slutet, hihi. Busigt ;) Och så ska jag lägga in en till händelse i den. Jag vet inte, jag kanske kan lägga in den här sen i bloggen om det funkar. Det kanske inte göra det. Vi får se :) Vill ni att jag ska göra det?

En del i novellen:

Lite längre bort såg hon Hugo med sitt otroliga leende. Det var nog det hon hade fallit för först och sen kom hans personlighet. Han var en omtänksam kille som gjorde allt för Kajsa. Det bästa med honom var att han alltid kunde vara så romantisk vad det än gällde, han såg alltid dom där smådetaljerna och påpekade dom. Det gillade Kajsa och det fick henne att inse vilken tur hon hade som hade hittat Hugo.

-          Hej! sa Hugo och gav Kajsa en kyss.

-          Åh, det där har jag saknat. Hur är det med dig? frågade Kajsa och tog Hugos kalla, stora hand och dom började gå sakta mot skolan.  

Det kan väl inte vara så mycket bättre. Jag är med dig och det är skolavslutning idag. Sen är det också fest ikväll så vi kan fira att vi får sommarlov och att vi faktiskt slutar grundskolan. Hänger du med? frågade Hugo. De kunde nu se skolan längre fram och alla elever samt lärare som stod ute på skolgården som hade ungefär allt en tonåring behövde.

Vad tycks? :)

Love is gone

Godmorgon. Jag har sovit till nu, japp jag stannade hemma från skolan idag.
I natt hade jag feber och min hals bara blev svullen på en gång. Så imorse låg jag helt död i sängen när mamma väckte mig så jag bestämde mig för att vara hemma. Jag mår fortfarande inte bra och jag vet inte hur det kommer gå imorgon när jag måste gå till skolan för att göra nationella muntliga biten i matte :S Det kanske funkar. Det visar sig..
Idag ska jag bara ta det lugnt, för det är nästan så jag inte kan sitta vid datan för då snurrar huvudet och illa måendet kommer fram. USCH! Måste skriva novellen, måste!!

Hörs kanske senare, om jag orkar

Spets

Någon som vet i vilken affär jag kan hitta en långärmad svart spets tröja? Som finns ute nu!
Tack i förhand ♥

What to say

Hallojsan!
Kom hem från skolan för någon halv timme sen. Skönt, jag har mått dåligt hela dagen. Vet inte vad som är felet, men jag har ont exakt överallt och mitt träningsvärk gör ju inte det bättre. Huvudet värker, somvanligt.. Halsen är konstig och jag har nationella prov i matte imorgon eller på onsdag. Om jag mår som jag mår nu stannar jag hemma imorgon, men vi får se hur det känns imorgon. Kanske kommer feber till kvällen. Gillar inte!
NU måste jag försöka skriva på min novell men det lyckas jag nog med om jag inte somnar framför datan.

Önska mig lycka till. Hörs senare


Bild från Sälen 2010.

Nomy - You better die young


Ännu en bra låt med Nomy. Nog min favorit artist just nu! ♥

Jag vet du vill ha mig

Godmorgon sunshines!
Jag sitter här och skriver på min novell, eller jag läser igenom den och den är faktiskt rättbra. Självförtroende är alltid bra va? Aja, men den är det och det går just nu bra att skriva på den. Ingen katastrof som det var förut :)
Idag ska jag bara skriva på novellen och plugga matte, nationellaprov i det imorgon :s sen ska jag träna ikväll, skönt!!! Då kan man bara få fokusera på det man gillar och är bra på, alltså fotbollen! =)

Ska skriva nu, puss ♥

I did it for love

Nu är jag hemma från mormor och morfar. Det var jättetrevligt och mysigt där. Lekte med Olle, inte Lukas för han blev sjuk och gick och la sig. Jag och Olle vi läste bok, lekte med varandra och sprang i trapporna. :)
Sen kollade vi på melodifestivalen, och jag är grymt glad att Pernilla och Jessica gick vidare. Helt klart värda det!
Nu ska jag lyssna på musik och skriva lite på novellen. Hörs imorgon. ♥


Pernilla Wahlgren - Jag vill om du vågar


Jessica Andersson - I did it for love

A moment like this

Hej. Jag hann inte skriva i morse, jag städade rummet och fixade lite saker.
Nyss var jag hos mormor och morfar och lekte med små kusinerna. Mysiga är dom allt! Finns inga sötare =)
Ska dit igen senare ikväll för att bli bjuden på lite god mat och bra sällskap till melodifestivalen. Mamma och pappa följer också med då.
Sitter just nu och skriver på min novell, snart har jag skrivit 10 sidor.. Haha, stolt. Nejdå, minst 15 sidor ska man skriva men jag vet inte om det räcker, kanske 17-18? Det visar sig hörrni!
Men vet ni, jag tror jag ska flytta från blogg.se till devote.se. Tror det blir lite smidigare faktiskt eller vad säger ni?

Kram

Våren, vart är du?


Vill ha, vill ha, vill ha!!!!

You better die young

Tack alla fina läsare för era fina kommentarer! Det värmer att så många uppskattar min blogg och tar sin tid att läsa den. Underbart!
Det var jättemysigt på restaurangen och jag tog kycklingspett och pommes. Otroligt gott! Sen åkte vi vidare och lämnade av brorsan som skulle spela hockey och sen åkte vi hem. Var ju somsagt tvungen att komma hem lagom till lets dance, jag hann tillomed duscha innan. Skönt det! Slipper göra det imorgon då, för då ska jag träffa mina små kusiner som är 3 och 5 år. Dom börjar bli stora. Får se om jag kommer uppdatera någonting imorgon för det blir nog att vara med dom hela dagen och sen på kvällen äter vi hos mormor och morfar där dom också är då. Det är också melodifestivalen, andra chansen imorgon. Härligt, jag hoppas på Alcazar eller Pernilla! Ni då?

Ska lyssna på min favorit låt nu, Hold your head up high med Nomy!


Här har ni en bild på mig. En vanlig dag!

Hold you head up high

Hallå, det var länge sen. tyvärr..
I veckan har jag haft fullt upp med plugg, som vanligt då! Idag hade jag prov i biologi och det gick väl hyffsat bra, men det visar sig. Jag orkar inte gå runt och grumla på det. Jag är nöjd om jag har kvar mitt VG till slutbetyget.
I skolan har vi börjat med att skriva på omdömeslappar, jobbigt jobbigt!
Pappa sa nyss att familjen ska sticka in till stan och käka sen, restaurang blir det. Gott! Sen blir det att åka hem lagom till klockan 20.00 när Lets dance börjar, jag missar aldrig det. Ja, jag älskar det programmet ;) Ska nog också försöka komma i säng ganska skapligt ikväll för jag är trött och behöver väldigt mycket sömn, men vi får väl se med det. Klockan blir säkert över tolv innan jag somnar.

Nu, tvn :)

Biologi = Great..


Apan och jag! Vi tycker om biologi. Nu kör vi så det rycker! No boken, here we come!

Video 2


Video 2, vandringen. Haha, såhär kul kan man ha en tisdags eftermiddag när man är trött och är uttråkad.
:)

Video 1


En till liten video. Jag har inte speciellt snygg mössa på mig. Haha! Den här i snön och nu kör vi på hårdrock! Go skogshuggarna (y)
Lägger in nästa video alldeles strax. Enjoy!

Nu håller jag på att skriva på min novell men det går väl sådär. Ska nog sluta med det snart och läsa i no boken, har prov på fredag.. Gillas inte! Nu måste jag sticka, förlåt..

HAHAHAH


Här bjuder vi för fulla muggar, dock älskar jag oss här! Hoppas ni tycker om den, haha..
Snart sticker jag ut med tjejen till vänster i filmen och leker i snön, kanske blir en film eller några kort. Man vet aldrig med oss :)

Hörs ikväll.

RSS 2.0