:(

Godmorgon.. Det blev ingen shopping idag :(
Mamma är mer sjuk, fast vi ska åka imorgon iallafall. Ikväll blir det ut och äta med brudarna och sen basta. KUL!
Sen imorgon blir det shopping och sen träning så det smäller om det. Fyf*n vad jag ska springa!

Aja, hörs kanske sen.


Lets Dance

Ligger i sängen med datorn i knät och kollar på lets dance. Snart avslöjar dom vem som åker ut och jag tror det blir Marcus som åker idag. Jag är lite irritierad på honom så han kan åka ut. Annars då, idag har jag bara suttit vid datan och skrivit på novellen. Dock har jag inte skrivit mer än 2 A4 sidor. Men det blir mer.
Det kanske blir shopping imorgon. Mammas förkyldning har blivit värre så hon kanske inte orkar men jag hoppas hon orkar för jag har värsta shopping suget!

Aja, jag ska sova efter lets dance så god natt.

Mcfly - Don't stop me now


Mcfly sjunger Queens låt Don't stop me now. Bra?

När det säger stopp

Godmorgon säger jag.
Imorse när jag vaknade mådde jag illa och hade en grym huvudvärk. Men jag trodde det skulle gå över så jag hade på lite mascara och "åt" frukost. Fick inte i mig någonting för jag mådde så illa. Då beslöt jag mig för att stanna hemma och det tyckte mamma med. Så nu har jag vaknat och mår mycket bättre. Jag mår inte illa längre men huvudvärken är fortfarande i farten. Kanske får åka till någon doktor snart och kolla vad det är för jag har ju ont i huvudet varje dag ungefär. Idag ska jag läsa min bok och skriva på novellen. Ska inte vila bara för att jag inte är i skolan.. :(

Hörs sen.


aposdfgnklpö

Lite konstig rubrik. Men just nu känner jag mig sådär. Jag är skoltrött och orkar inte mer. Det är alltid någonting som behövs göras på fritiden och det är inte kul! Nu sitter jag med min novell och kommer verkligen ingen vart. Jag är inte heller duktig på att uppdatera bloggen och det är nog mest för att jag är så slö och bara ligger vid antingen tvn eller ligger och pluggar någonstans. Så kort inlägg blir det för nu ska jag springa och se det sista av OTH :)

PUSS..


Tjejen som har matte prov imorgon

Ja, ni läste rätt. Buhu, jag kan verkligen inte matte. Men jag börjar faktiskt bli bättre och jag hoppas på att jag får VG till slutbetyg. Får bara kämpa men jag har verkligen inget intresse för det och det är svårt då att sitta tillsammans med sin pappa som är grym på det. Jag önskar jag var bra på allt! Aja, skoldagen har varit bra och nu är jag trött och längtar till helgen. På lördag blir det först shoppning med mamma och kvällen spenderas tillsammans med bästa brudarna i bastun hos Elin. MYSIGT OCH DOM ÄR BÄST!

Nu: duschen
Sen: Paradise hotel
 
God natt.


Tjejerna. Bäst

Man kan inte vara tröttare

Jag har huvudvärk och är jättetrött. Det tar snart död på mig. Jag orkar inte vara vaken, men jag ska ju se Paradise hotel så jag måste vara uppe. Skönt ska det iallafall bli att sova. Idag är det måndag och det betyder skola. Skoldagen var rätt soft, vi hade bara 4 lektioner. Spanskan var inställd och också mentorstiden. Skönt!! Efter skolan gjorde jag ingenting. Jag har försökt att söka till gymnasium men det har inte funkat så bra så jag ska dra till någon person i skolan som får hjälpa mig, vet inte vad det heter men typ studie och yrkes vägledare tror jag. Nu blir det att blunda en stund och sen blir det PH.

Hörs imorgon. God natt


Alive

Jag lever faktiskt, men det är knappt. Jag är jättetrött och ont lite överallt. Gårdagen var toppen, super kul var det! Nästa lördag kanske det bara blir en lugn eftermiddag med brudarna i bastu. Det hoppas jag för det är så roligt att umgås med dom. Dom är verkligen bäst! Igår då, vi lagade tacos, dansade (det gjorde vi mest), vi var ute några antal gånger och hade det väldigt kul. Idag ska jag hoppa över träningen för vi har ingen bil och mormor och morfar är inte hemma så jag kommer inte till träningen på något vis. Synd, för jag såg verkligen framemot träningen. Men skönt också att vila från igår.

Vet inte om uppdateringen kommer vara på topp idag heller.
Peace


PARTY

Yeeees, nu blir det party hela natten! Hihi, snart kommer Matilda och så ska vi fixa oss och sen kommer alla brudar. Det ska bli så himla kul! TAGGAD TILL TUSEN!
Aja, kommer inte uppdatera i kväll så säger hejdå och god natt nu! Ta det lugnt ikväll.

PUSS!

Good girls go bad

Godmorgon!
Jag har precis tvättat ansiktet och haft i saker. Känner mig riktigt ren faktiskt, skönt! Idag blir det att städa ungefär hela dagen, till klockan tre för då kommer Matilda och vi ska fixa oss till kvällen. Vi två lägger in outfit senare. Så får ni både se mig och min bästavän =)

Nu, FRUKOST!

YOU

Har inte varit så aktiv på bloggen idag heller, förlåtförlåt! Men iallafall, ikväll umgicks jag med min familj och vi åt tacopaj och kollade på lets dance. Idag var lätt Claudia bäst, men Mattias var också väldigt bra. Nu sitter jag i mitt rum ensam och la nyss in musik på mobilen. Lite nya låtar och så, tröttnade på dom andra.

Aja, har inte så mycket att skriva så ni får ett musiktips. The Offspring - You're Gonna Go Far, Kid. LYSSNA!
God natt


Bring it back

Hello!
Jag är hemma nu. Efter skolan så gick jag och Matilda lite på stan och jag köpte ett linne till imorgon. Kanske visar det senare eller imorgon när jag har på mig hela party outfiten. Imorgon kommer mina brudar hem till mig och så ska vi äta lite mat, dansa & såklart prata. Sen sover dom över här eftersom mina föräldrar är i Stockholm i helgen. Det ska bli mycket nice, och jag är grymt taggad! Ikväll blir det att mysa med familjen och kolla på lets dance. Vilka tror ni åker hem idag? Jag tror tyvärr Elin Kling..

Later.

Trött igen

Förlåt för att jag inte har varit så aktiv på bloggen idag, men jag har gjort massor utav andra viktiga saker. Som att träffat min bästavän (Matilda), pluggat och kollat på några bra program på tvn. Nu är jag trött och jag längtar till sängen så jag säger god natt och så hörs vi imorgon.


Matildas place

Sitter just nu här mittemot Matilda och vi sitter och snackar skit. Vi skulle egentligen plugga men man tackar ju inte nej till lite tjejsnack direkt. Senare ska jag nog hem eller så äter jag här ikväll men det visar sig. Provet idag gick sämre än vad jag trodde, svåra frågor och saker jag inte hade riktigt läst på. Men jag hoppas jag får godkänt iallafall.

Nu ska jag fortsätta babbla med Matilda. Vi hörs



I never worried, now that is a lie


Ibland finns det bara inga ord & då tycker jag det passar med en bild.
Osminkad och trött.. Nu, blir det mer plugg.

Red hot blood

Jag sitter just nu här och pluggar på Första världskriget. Får jag säga det själv fattar jag väldigt mycket men vi ser sen på prov resultatet om jag har fattat rätt. Jag ska försöka sitta med det här fram till maten och sen lite efter det men sen är det Andra Avenyn! Yes, det har jag längtat till.
Brukar ni kolla på AA?

LATER

Togheter we cry

Hej, jag är hemma nu från ännu en dag i skolan. Hade ju prov idag och det gick som jag trodde, alltså bra! Skönt att ha det gjort nu, men nu är det bara första världskriget imorgon. Det ska jag också klara, så dags för mig att sätta mig och plugga.

Först, en snabb dusch!

Try not to lose it

Det här inlägget blir mitt sista för sen är det dags för bänkning framför tvn. Det är ju paradise hotel! Efter det kanske det blir snabb igenomläsning på no:n eftersom provet är imorgon. Men inte för att jag tror att det hjälper att läsa precis innan jag ska sova så jag tror jag läser imorgon bitti innan jag sticker till bussen.
Ni får ha en bra fortsatt kväll!

God natt ♥

Dagens fråga

En del har svarat på dagens fråga och nästan alla har svarat en heldags shopping med en vän men de har varit mycket fundersamma. Man kan säga att många helst skulle vilja ha shopping på dagen och myskväll på kvällen och det kan jag lätt förstå för man säger ju inte nej till varken shopping eller myskväll. För hur mysigt är det inte att umgås lite med pojkvännen? Jag skulle nog svara likadant som er. Nu, ny fråga!


Dagens Outfit


Rosa tröja - Gina tricot
Vit linne - Gina tricot
Jeans - Gina tricot

Hihi, alla kläder är från gina tricot. Lite roligt :)

När allt bara är grått

Nu är jag hemma från skolan. Efter skolan "hängde" jag med Ebba, Ebba och Hanna. Vi åt på mc donalds och pratade strunt. Mysiga tjejer det där! Nu ska jag snart sätta igång med pluggandet men först ska jag äta några mackor så jag får upp energin för just nu är jag helt slut. Blir nog kanske att försöka få ut mamma på en promenad senare ikväll (eller kanske inte för hon slutar halv 7 tror jag). Det visar väl sig. Annars händer det inte så mycket mer. Vad gör ni idag?

Later sweethearts.

Måste dra

Ja, jag ville bara säga god morgon och ha en bra dag. Jag måste sticka till bussen så jag inte missar den.

Hörs efter skolan.

Paradise hotel, nästa

Ska ta och fixa lite till Paradise hotel. Jag ska lägga mig i sängen med varmt te och ett par mackor. Det låter ganska mysigt va? Sen väntar sängen på mig på en gång annars blir jag väldigt trött imorgon bitti..
Imorgon blir det skola och sen blir det plugg igen. Första provet på onsdag om våra sinnesorgan. Hoppas det går bra men det skulle jag tro.

Blir inga mer inlägg så säger God natt.♥

Kan ni göra mig en tjänst...

Kan ni ge mig lätta låttips som jag kan sjunga och spela gitarr på musiken för min lärare.
Ni vore jättegulliga om ni hjälpa mig ♥

4 timmars plugg

Ja, fyra timmars plugg har jag framför mig. Ska äta lite nu sen sätta mig och plugga till klockan fyra då Familjen annorlunda börjar. Det blir att plugga två timmar biologi och två timmar första världskriget. Ser verkligen framemot det, eller inte.. Aja, jag hör av mig senare.


Lyssna på låten som jag kanske ska sjunga för min musiklärare istället.

SCHOOLTIME

Dags för skolan igen då. Nu direkt på morgonen har vi musik och det kan jag säga tummen ner till. Musik är verkligen inte mitt ämne men det är rätt kul när vi spelade gitarr förra vårterminen. Sen har vi andra lektioner som jag inte heller gillar speciellt mycket.. När jag kommer hem blir det plugga igen och så blir det Familjen Annorlunda och Paradise hotel!

Hörs senare. Peace

God natt ♥

Ska sätta mig framför tvn tillsammans med mamma nu och kolla på någon film. Sen blir det att sova eftersom skolan är imorgon och två prov framför mig.

God natt & ha en bra dag på en ny vecka.


Jag drar...

...mig till soffan nu för att titta på lite tv. Mensvärken börjar komma tillbaka så det är bäst att lägga sig ner och svälja ner en tablett igen. Hopplöst!
Ikväll blir det god köttfärspaj och mys framför premiären Blåsningen ♥

Blake Lively VS Keira Knightley


Vem tycker ni bär kappan bäst? Jag tror jag tycker Gossip Girl-stjärnan Blake Lively gör det.

Hello sunshine

Jag mår bättre nu! Skönt, så nu blir det lite plugg och det är inte lika skönt men det måste göras för jag har två prov i veckan. Mindre roligt säger jag bara.. Hoppade nyss ut från duschen för jag kände mig inte fräsch förut kan jag säga men nu är jag ren och fin. Imorgon är det dags för skolan igen efter en väldigt lugn helg.
Jag orkade också nyss ta en outfits bild.


Rosa tröja - Gina tricot
Svart linne - HM
Svarta mjukisbyxor - Klasskläder

Ha en bra kväll nu

Ask me!

Eftersom jag inte kommer kunna uppdatera så bra idag kan jag ha en frågestund. Jag säger stopp när det börjar bli för mycket frågor men det tror jag inte det blir. Så fråga på nu allt mellan himmel och jord så ska jag försöka svara i ett inlägg när det har blivit en bunt med frågor :)

Mår inte så bra

Nej, jag mår inte bra idag. Inatt vid fyra så fick jag världens mensvärk och jag visste inte vart jag skulle ta vägen. Ni tjejer vet hur det är med mensvärken, det är hemskt! Så idag har jag mest tittat på tv och mått dåligt. Ingen träning ikväll för jag är helt slut och trött.. Så det blir inte heller någon bra uppdatering idag och jag hoppas ni förstår

God natt & tack!

Jag ska gå upp till mamma nu och kolla klart på Beck. Det blir ingen film till halv tre för mamma hade ingen lust längre och jag har ingen lust att sitta uppe själv. Jag ville bara säga god natt och säga tack till alla fina kommentarer jag får varje dag och tack för att ni vill läsa min blogg. Jag ska försöka underhålla er med fler intressanta inlägg ♥

Stjärnorna på slottet

Jag, mamma, mormor, morfar och morbror satt förut vid 20-21.00 och kollade på Stjärnorna på slottet på svt1 och ska jag vara ärlig är det faktiskt roligt. Dom som är med är Meg Westerberg, Tommy Köberg, Siw Malmkvist, Kjell Bergqvist och Björn Ranelid. I det här avsnittet handlade det om Kjell Bergqvist och han pratade om sin barndom och alla hans år som skådespelare. Jag måste säga att alla dom är väldigt roliga och underhållande. Siw var nog det roligaste av dom alla men Meg var också väldigt underhållande att titta och lyssna på.
Har ni sett Stjärnorna på slottet? Dock tittar jag aldrig på det men idag gjorde jag det.


Bara man vill

Kom precis hem från mormor och morfar. Där blev det potatisgratäng och kött. Vi babblade om allt mellan himmel och jord och så lekte jag med små kusinerna. Det är alltid kul att få komma bort från allt och leka som när man gjorde när man var liten utan att behöva skämmas. De små charmtrollen är allt mysiga!
Nu blir det att kanske sova och sen gå upp med mamma igen vid tjugo i tolv för att kolla på en film till halv tre i natt. Vi får se om vi verkligen gör det och lyckas. Det är nog inte så stor chans att vi håller oss vakna sålänge.
Ni kan ju få önska oss lycka till för det lär nog behövas.

Later


Iväg

Nu ska jag och mamma iväg hem till mormor och morfar. Små kusinerna är där och vi blir bjudna på middag.
Jag hör av mig när jag kommer hem.

Love


I LIKE IT!


Allt från HM.
Såhär vill jag se ut i sommar/vår.

Håll ut, håll i, håll igen

Gjorde precis om designen väldigt mycket. Kände för att ha rosa nu för jag var nyss ute och tog kort på mina små kissar och då tog jag en på mig och då hade jag en rosa halsduk. Vad tycks?
Jag ska visa bilderna som jag tog på katterna nu. Enjoy!


Festis

Festis

Curry

Curry

Curry

Sådär, jag tycker mina katter är extremt sööööta!


10:37

Godmorgon alla!
Jag har precis ätit frukost och nu blir det att sätta igång och städa lite. Det blir nog inte att kolla på valp utställning idag för att vi hittade ingen tid när den böjade så vi skiter i det. Det kommer kanske bilder från dagen senare idag. Det visar sig!

Nu, städning!

Jennifer Aniston


Jennifer Aniston är ju så otroligt snygg tycker jag och hon är ju oerhört rolig också i serien Vänner som jag följde hur mycket som helst förut och fortfarande kan sätta igång att titta på och tycka det är lika roligt varje gång jag ser det.

Aja, nu ska jag gå upp och mysa lite med Mamma och imorgon på dagen blir det att åka in till stan och kolla på valp utställning bara för att mamma så gärna ville det. Vi hörs imorgon. God natt!

If i let you go

Kollat klart på lets dance nu och idag var Mattias och Cecilia bäst tyckte jag. Han är snygg också! Och nu blir det att sitta här och titta runt på internet en stund tills jag längtar till sängen. Det är rätt skönt att bara vara Mamma och jag hemma. Man har tid att prata om vad tjejer tycker om att prata om och man har tid att bara ta det lugnt. När brorsan och pappa är hemma brukar det oftast vara mycket bråk och skrik, så jag kan säga att jag tycker det är skönt att vara ensam med mamma. Imorgon ska jag bara ta det lugnt och försöka vila efter en vecka i skolan, haha. På kvällen blir det iväg till mormor och morfar för att äta middag tillsammans med små kusinerna och min morbror. Det blir toppen!

=)


Wonderful

Nu har jag skickat i väg bokrecensionen och allting annat så nu är det softa som gäller!
Ska gå och bänka mig framför Lets dance nu och så kommer jag sen. Vi hörs! :)


Dagens bilder




Ibland är det mysigt med en kall vinter dag.

I dont what to break your heart

Hemma nu! Idag på NO:n dissekerade vi kalvögon, kan väl säga att det var extremt äckligt och jag känner mig fortfarande illamående. Har ni gjort det någongång?
Nu är jag hemma och skriver på min bokrecension. Känns som jag skriver det ganska ofta i bloggen men det är ju det ända jag gör nu förtiden. Jag ska skriva lite om mitt egna omdöme om boken och sen skickar jag iväg den till min lärare. Skönt ska det bli att trycka på skicka! :)


Haha, just nu mår jag såhär! Jag är så glad att det är fredag.

Vad ska ni göra i helgen då?


FREDAG

Äntligen fredag säger jag bara! Det ska bli skönt att få sova tills man vaknar och bara ta det lugnt. I helgen ska jag inte göra så mycket, inget inplanerat iallafall. Plugg på söndag blir det iallafall. Mamma och jag är annars ensamma hemma hela helgen för pappa och Jesper åker till Barcelona idag. Avis! Fast dom ska bara kolla på fotboll så inte lika avundsjuk.
Idag är det dags för bad på idrotten och det hatar jag verkligen! Aja, det är bara att överleva det också.

Hörs senare idag.

I'm done!

Klar med engelskan nu typ. Gör klart det allra sista imorgon innan jag skickar iväg det till min engelska lärare. Just nu håller jag på att laga mat tillsammans med brorsan. Det blir stuvade makaroner med hamburgare, lätt att laga och väldigt gott. Sen majs till det också, mums! Ikväll blir det att kolla på Made in Sweden och Glee. Annars vet jag inte så mycket mer. Blir att lägga sig tidigt ikväll för jag är redan skoltrött och vi har inte gått i skolan en vecka ens. Något måste vara fel på mig?

Later

It's a little bit funny

Hej, är allt bra med er en kall dag som denna?
Jag kom precis in och mina små tår fryser. Jag ska nog dricka varmt te och ta några ost mackor innan jag sätter igång att skriva på bokrecensionen. Skönt är det ju att den snart är klar och att den måste vara inlämnad imorgon. För då har man det gjort och kan fokusera på annat plugg. Idag i skolan var det dags för hemkunskap och vi lagade ost-skink paj och jag arbetade tillsammans med Jesper. Våran var god och morotsallad till det passade bra.


Ja, sådär känner jag mig just nu och tänk om man kunde ligga sådär? Hur skönt är inte det?

HOLA

Sitter här nu och skriver lite smått på bokrecensionen för annars kommer jag aldrig bli klar med den. Den är nog snart klar men jag får nog lägga hela eftermiddagen på den iallafall. Idag är det tredje dagen som gäller i skolan och idag har vi hemkunskap och det tycker jag om! När jag kommer hem har jag engelska arbete som sagt att göra klart.
Fortsätt svara på Dagens fråga medans jag är borta ;)

Later

Elin Kling


Alltid lika snygg!

Förlåt sötnosar

Förlåt för att jag inte har uppdaterat så bra idag. Först var Matilda här och vi gjorde filmanalysen så den är nästan klar nu och det är skönt! Sen satte jag igång med att göra dom tre sista text reports och det är jag klar med nu! Nu är det bara min bokrecension kvar som jag gör klar imorgon. Idag i skolan fick vi reda på att vi har redan två prov inplanerade nästa vecka, hur hemskt är inte det? Jag klarar inte det här..
Aja, det är bara att försöka överleva.

Resultatet på Dagens fråga är hund. Hund är det vanligaste favorit husdjuret på min blogg. Ny fråga nu!


Flingor, russin och mjölk

Ja, det är idag min frukost. Sitter just nu och äter det och försökte skriva lite på min bokrecension men det gick inte så värst bra. Den får jag göra mer när jag kommer hem från andra dagen i helvetet.. Idag har vi bara tråkiga lektioner förutom idrott. Annars har vi Matte, NO och SO och dom ämnena är jobbiga..
Efter skolan ska jag göra en filmanalys tillsammans med Matilda och så ska jag fortsätta på engelska arbetet. Önska mig lycka till och hoppas jag överlever.

See you after school.

Fyyy!

Gud vad svårt det är att skriva en bokrecension på engelska om en engelsk bok också. Det är verkligen inte kul och den ska vara klar på fredag och jag har inte skrivit alls mycket men klar snart tror jag.
Nu ska jag gå och skriva en text report och sen är det Paradise Hotel som gäller. Sängen efter det va? ABSOLUT!

Puss, god natt säger jag


Schimpans & hund?

Satt förut och läste en engelsk text om en fysiker och en engelsk lärare som var på en julfest och en var lite rolig i huvudet (full). Han började berätta att han kunde väcka liv i dom som är döda och kända. En som han tog tillbaka var Shakespeare och blablabla.. Jag vet inte om jag ska tro på om han verkligen kan väcka liv i dom döda men det är ju en annan sak.
Ja, några har ju iallafall svarat på dagens fråga men jag har fortfarande inget resultat vilket som är det vanligaste favorit husdjuret så fortsätt svara på den frågan så kommer jag med resultatet när några fler har svarat. Just nu är det ganska jämnt mellan schimpans och hund? Ha-ha säger jag bara :) så kom igen nu!


Men dom är faktiskt rätt söta men jag vet inte om jag skulle vilja ha en i sängen?

Later


Klasströjor

Hemma nu då från första dagen i helvetet.. Är redan trött och mycket att göra. När man går i nian är det aldrig en lugn stund det säger jag bara. Idag fick vi också våra klasströjor och dom var helt okej fast jag trodde dom skulle vara snyggare. Svarta är dom med guldig text.
Ikväll då, ja jag ska plugga massa engelska och sen ska jag se Paradise hotel senare ikvälll vid 22.00 ungefär.


Såhär ser klasströjan ut? Haha, snygg?

Skoltime!

Nu är jag färdig för skolan! Det känns bra nu iallafall men jag kommer väl vara helt slut efter skoldagen.. Det visar sig. Efter skolan blir det plugg som gäller och som vanligt blir det tv också.

Aja, måste fixa det sista sen åker bussen!
Hörs när jag kommer hem.

Snyggare kanske?

Nu har jag plattat hela håret och tagit en bättre bild på håret och i den bilden får ni också se mitt ansikte och då kanske man ser mer om det är naturlig färg eller inte. Det kommer nog ta ett tag innan jag vänjer mig vid färgen men det kommer nog bli bra tillslut. Nu älskar jag att hålla på med håret för det är så lent som det alltid brukar vara när jag har färgat det.
Nu har jag precis kollat på Familjen Annorlunda och jag tycker bara mer och mer om familjen som bor i Älvdalen, tror dom heter Johnsson eller något liknande. Men dom andra familjerna håller vi ju fortfarande att lära känna men dom verkar helt okej. Om tjugo minuter börjar Paradise hotel och efter det ska jag sova eftersom det är skola imorgon och jag längtar INTE!


Sådär ja!

Resultat


Innan


Efter

Själv kan jag säga att jag tycker att båda färgerna är snygga men den rödare färgen är nog lite mer jag.
Vad tycker ni? :)

Mörkblond pärlemor

Ja, det heter färgen som just nu sitter i mitt hår. Ska snart skölja bort det och så får vi se resultatet senare. Men eftersom jag bara skulle färga bort min utväxt från förra gången jag färgade rött/brunt så är det ungefär samma färg så inte så stor skillnad kommer det bli. Fast det är ändå alltid roligt att färga håret och se resultatet sen.
Jag lägger in bild senare på resultatet så ni får se.

Förresten tack för alla fina kommentarer! Ni är så gulliga :)

Later snyggingar

14:34

Jag har lite panik och ångest att skolan börjar imorgon. Jag sitter nu med lite engelska arbete som jag måste försöka bli klar med. Jag har suttit och skrivit en text report om en jättesvårt text men jag är äntligen klar med den men nu har jag bara 5 andra kvar. Men dom blir nog lättare skulle jag tro.
Ikväll börjar också Familjen Annorlunda som jag följde i höstas eller var det i våras, haha minns inte så bra. Men det börjar nu igen iallafall och jag är överlycklig. Brukar ni kolla på det?
Dock är det två nya familjer som vi kommer följa men den bästa familjen som har tio barn och som vi följde i våras eller höstas är kvar och det tycker jag om. Aja, ska sluta babbla nu och fortsätta lite med engelskan..

Ha det bra, vi hörs senare..


Sista dagen

Jag gick upp lite för tidigt idag men tanke på att skolan börjar imorgon och jag har helt vänt på dygnet var jag tvungen att komma upp skapligt så jag kommer i säng ikväll skapligt. Hela jullovet har jag nog sovit till halv tolv varje dag och gått och lagt mig efter tolv varje dag och det kan jag inte göra när skolan börjar.. Jag har precis försökt skriva lite på min engelska bokrecension eftersom den ska vara inne på fredag och jag läste ut boken igår var det lika bra att börja lite smått idag. Jag kan väl säga att det inte gick så bra men jag tar tag i det senare idag tror jag. Ikväll ska jag också färga bort min utväxt om mamma kommer ihåg att snacka med Nina (min frisör) och få en toning av henne. Vi får se hur det går.

Nu blir det tvn.
Later


Bloglovin

http://www.bloglovin.com/blog/1431590/?claim=cmc5mut6879">

Om ni följer mig på bloglovin lovar jag att följa er om ni säger till :)

23:04

Nu har jag fixat lite med bloggen och jag är nöjd faktiskt. Jag har fixat en ruta under headern där det står Dagens fråga och där kommer jag skriva en fråga som ni gärna får svara på i ett inlägg och sen kommer jag lägga in vad det t.ex vanligaste favorit husdjuret är i ett inlägg just för att jag tycker det verkar lite roligt. En ny fråga kommer varannan dag. Varannan dag blir det för att så många som möjligt ska hinna svara så kom igen nu! :)
Hoppas det funkar.

Love

Klicka :)


Klicka på bilden så kommer låten fram som jag lyssnar på just nu.

Hemma och trött

Är hemma nu från en heldag i Julita. Vi har gjort olika saker som att spela Buzz, rockband och åkt pulka. Allt var himla kul faktiskt och sen så var det dags för träning. Den var urjobbig och nu är jag så trött att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Jag vet inte om jag ska sova eller kolla på film. Har bara lust att sova just nu men eftersom det är sista dagen man får vara uppe länge så blir det inte sängen på ett tag. Jag har inte uppdaterat så bra idag men ni vet ju varför och det blir inte bättre nu på kvällen heller för jag orkar inte. Jag ska bara lägga mig och titta på tv och ta en glas vatten, för det behövs! Jag hoppas inte min förkyldning kommer tillbaka för man kan väl säga att jag tog det inte speciellt lugnt på träningen..

Nu, TVN!
Later

Pulka vettu!

Hello sunshines!
Jag och Matilda vaknade tolv idag och nu är jag hemma och har fixat mig. Ska snart packa träningskläderna och termobyxor för att idag ska jag och Matilda åka till Julita och vara med några. Vi ska åka pulka och göra annat fram till klockan sex för då är det dags för träning. Eftersom jag fortfarande är lite förkyld ska jag ta det lugnt på träningen men vi får väl se hur jag lyckas med det..
Men nu måste jag packa och sen äta en bit mat innan vi åker iväg till Julita.

Hörs ikväll, peace


Matilda på bild. Jag saknar sommaren!


Hel bra!

Hemma nu från 2 timmar och 40 minuters lång film, AVATAR! Den var hel bra verkligen, aldrig sett så bra film förut. Den var mångsidig alltså både romantisk, spännande, äventyrlig, sorglig och läskig, ja allt man kan tänka sig. Jag kan verkligen rekommendera den här filmen och jag lovar att ni kommer inte bli besvikna. :)
Ja, nudå.. Nu sitter jag här med Matilda och vi ska snart vandra vidare hem till henne för att äta god mat, filmtittande och annat. Kanske blir det uppdatering senare, vem vet..

Klart slut ;)

Bio Outfit


Det här blir min bio outfit. Skönt och mysigt.
Strumpbyxor - HM
Vit linne - Gina tricot
Grå tröja - Gina tricot

Vi hörs ikväll..

Nu ger jag mig iväg

Nu har jag fått på mig kläder och sminkat mig lite slarvigt men det duger tycker jag. Om en timme så åker vi nog in till stan eftersom vi ska gå på bio :) Sen så sover jag hos Matilda inatt och det tycker jag ska bli mysigt och roligt. Uppe hela natten med prat, film, god mat, bra sällskap och mycket mer!
Slänger snart in en bild på min outfit om det önskas? Jag gör det iallafall, för det tackar ni väl inte nej till tror jag inte. Aja, nu måste jag sticka för rummet städas inte av sig självt.

Peace


Avatar 3D..

Jag är glad just nu. Om tre timmar kommer jag och Matilda sitta och titta på Avatar i 3D på bio.. Hihi!
Har ni sett den?

Love Ellinor

Helg

Godmorgon eller jag vaknade för en timme sen men..
Idag ska jag nog vara med Matilda och så blir det Avatar 3D på bio kanske. Det ser jag framemot, jag har alltid viljat sett den men det har aldrig blivit av men nu blir det av! Sen sover antingen jag hos Matilda eller hon hos mig, det visar sig hur det blir.
Jag har nog också tänkt att jag ska ut och fota lite i det fina vinter vädret men det är ju 20 minus så jag kanske hoppar över det. Lite för kallt för att gå runt utan handskar och ta kort på onödiga saker..
Min förkyldning är påväg att bli bättre eller den är nästan borta, gissa om jag är överlycklig? Det är jag för jag har inte lust att vara förkyld längre för det är bland det värsta som finns. Man får inte sova bra på nätterna för man kan inte andas genom näsan, man kan inte träffa sina vänner för att man inte orkar gå upp ur soffan när förkyldningen är som värst, träna kan man inte heller och det borde jag göra för min kondition är ju inte direkt på topp och så är det oerhört tråkigt att vara förkyld helt enkelt..
Jag ska sticka och duscha nu, mitt hår är lite äckligt.

Later Sweethearts.

Roligt klipp & bra musik


Jag dör av skratt varje gång jag tittar på detta avsnitt av Vänner. Ni borde kolla!


Och så får ni en bra låt på köpet ;)

Let's Dance

Ja, nu var lets dance slut och nu sitter jag här igen. Det blev att titta tillsammans med familjen men det var också trevligt fram till klockan var nio när mamma och pappa stack upp till tvn där uppe för att se Morden i midsummer och brorsan satte sig vid datan som vanligt och där satt jag själv sen och såg klart på programmet. Men i dagens lets dance var Claudia Galli bäst tyckte jag, vad tyckte ni? Hon var ju grym och jag hoppas hon går vidare till finalen. Det var ju också otroligt roligt att se bygglovs Willy dansa men man kan väl säga att han inte var så bra men roligt var det.. Nu blir det att kolla runt lite på datan och sen väntar sängen tror jag.

God natt sötnosar!


Ont i kroppen

Hemma nu från en heldag i Spökbacken. Det var otroligt mysigt och roligt, det hoppas jag att jag gör om snart igen! Det blev att åka snowboard för tredje gången och jag är förvånad att det gick så bra men jag har fortfarande mycket att lära. En sak är att jag ska lära mig att åka slalom med snowboarden och det tar väl ett tag innan jag lär mig det. Men nu är jag iallafall hemma och har ont i hela kroppen och känner att förkyldningen är på väg tillbaka. Men det är bara att försöka överleva kvällen för det blir antingen att kolla let's dance hemma med familjen eller hemma hos Matilda tillsammans med henne. Kan ju säga att jag hellre åker hem till Matilda men vi får väl se.
Nu ska jag snart börja med maten tillsammans med brorsan, det blir tacos!

Later.


En liten konstig bild..

Se upp i backen!

Godmorgon, kanske inte någon som är vaken men iallafall.
Jag mår mycket bättre idag bara att jag har fortfarande hosta och snorig men det stoppar inte mig iallafall för att få vara i skidbacken en heldag med brudarna! Annars då, jag har nyss gått upp och nu ska jag slänga i mig en rejäl frukost och sen sticker jag iväg till skidbacken. Får se om jag bjuder på bilder ikväll, det beror ju på om vi tog några. Men det lär vi se ikväll.

Nu, FRUKOST!
Hör av mig ikväll. 


Bra musik?

Jag slänge nyss i mig en pannkaka med grädde och jordgubbssylt, jag säger bara mums finns inte så många andra ord att säga! Nu när jag är mätt ska jag lägga mig i soffan och kolla på the break-up som går på trean just nu. Sen blir det nog sängen för att orka hänga med i backarna imorgon.

Vi hörs imorgon. God natt!


En låt sitter väl bra nu också, visst är den bra? :)

Fråga på!

Ja, eftersom jag är ny så vill ni säkert veta saker om mig.
Så när ni kommer på någon bra fråga är det bara att fråga för jag svarar på det mesta om det inte blir för personligt. Men fråga på!



Förkyldning

Nu har jag haft en rejäl förkyldning hela veckan. Den började i måndags sen har den bara blivit värre och värre men nu är den på förbättringsvägen iallafall. Det känns bra för då kanske jag får hänga med till Spökbacken imorgon och åka skidor/snowboard med brudarna (hoppas). Annars då, ingenting speciellt har hänt. Jag har ju bara legat i soffan och nyst, hostat, haft feber och helt enkelt bara mått otroligt dåligt.
Nu ska jag strax äta pannkakor och sen blir det att vila och lägga sig tidigt i kväll för att orka morgondagen!

Later Amigos

2009


Jaha, jag tänkte berätta lite om mitt 2009!
Det har väl varit både upp och ner. Men den mesta tiden av 2009 har varit great och det har gått väldigt bra i skolan och jag gick ut höst terminen med bra betyg som jag är nöjd med fast ett betyg som jag är besviken över.
Vänskapen under 2009 har varit otroligt bra, jag har inte haft några direkt bråk med mina vänner och jag har träffat nya underbara personer. Allt i det kapitlet har varit oerhört bra. Kärleken har väl gått väldigt mycket neråt i början och mitten men nu i slutet av året har det bara gått uppåt och just nu håller jag på att få känslor för en. Jag trivs väldigt bra i hans sällskap och han är väldigt bra.
På min 15 årsdag firade jag med familjen och släkten och jag fick en laptop och den funkar fortfarande förvånandsvärt bra.
Min julafton var otroligt bra det här året. Den firades med familjen, farmor, farfar, mormor, morfar, små kusinerna, morbror och hans fru. Jag fick en iPhone och den går också väldigt bra. Julaftonen kunde inte ha blivit bättre!
Nyårsafton firade jag med några underbara brudar Lisa, Siri, Sara, Matilda, Hanna, Elin, Angelica och Jacqeline. Vi åt god mat, öste på dansgolvet, spelade spel, firade vid tolvslaget och hade allmänt trevligt! Den kunde inte heller bli så mycket bättre. Ja, sen har väl det inte hänt så mycket mer 2009, men nu satsar vi på att 2010 blir ännu bättre och jag hoppas nationella proven flyter på och att jag inte sänker mig i några ämnen.
Jag har inga nyårslöften mer än att jag borde träna mer men vi får se hur det går med det.

Nu ska jag sova, See you tomorrow.

Paradise Hotel

Ligger i sängen med datorn i knät och tittar på Paradise hotel. Det är rätt underhållande att titta på och jag tycker det är bra. Sen blir det inte att åka till spökbacken imorgon för det skulle visst bli 17 minus hela dagen och då tyckte vi att det inte var någon idé att åka så vi ska åka på fredag istället om det nu blir varmare. Så imorgon vet jag inte vad som händer, vi får se. Jag har också fixat lite smått med bloggen, inget som jag blev speciellt nöjd med men jag ska försöka fixa någon annan dag för jag har inte tid just nu och jag är för förkyld för det, haha..
Jag ska nu fortsätta titta på Paradise hotel och sen njuta med musik eller någon film.

Love E

Jaha, ny igen

Jag har inte så mycket att säga just nu, förutom att bloggen är helt ny och jag ska fixa den senare ikväll.
Just nu ska jag äta köttfärspaj och bara njuta av värmen inomhus, liksom det är 25 minus utomhus och imorgon ska jag och tre brudar till åka ut till Spökbacken och åka skidor/snowboard. Det vill säga om det inte är för kallt men annars blir det nog av! Det ska bli grymt kul men just nu känner jag att jag inte har lust att göra någonting för jag har gått och blivit förkyld och fått halsont men det ska inte stoppa mig för att åka skidor en heldag med de bästa brudarna.
Nu, MAT!

Later.


RSS 2.0